onsdag den 21. juli 2010

Snart i mål.
Så er det lige før vi er nået hele vejen rundt om huset. Det har været både hyggeligt og hårdt arbejde. Det skal ingen hemmelighed være, at jeg har været mere død end levende de fleste aftener. Men taget i betragtning at det er mange år siden, at vi sidst har kalket og i det hele taget har gjordt noget ved rønnen her.
Det er en stor tilfredsstillelse, nu at kunne nyde resultatet.
Omme på gårdspladsen, har jeg kunnet nyde denne fine og sarte Klematis.

4 kommentarer:

 1. Uh, hvor er det en flot gul farve...dejligt at få den slags projekter gjort færdige...det er rart, i hvert fald, når man er færdig!

  SvarSlet
 2. Det er bare blevet saa flot! Med det nye tag, vinduer og indretning af dit vaerksted kan jeg godt forstaa, at I glaeder Jer over resultatet. Vi er ogsaa "goer det selv" folk - men jeg maa indroemme, at det efterhaanden bliver mere og mere haardt at udfoere de helt store opgaver. Kraefterne og energien er paa forunderlig vis krympet med aarene.
  Lene

  SvarSlet
 3. Det ser bare ret godt ud...jeg var i Århus igår og lagde sjovt nok mærke til et hus, der var kalket og havde samme farve....kunne se, at der havde været en del graffiti flere steder...og at den gule farve var lidt forskellig....men graffitien hører jo med til bylivet og huset var smukt alligevel...farven er helt eminent god....jeg kan godt forstå du er glad for resultatet....

  SvarSlet
 4. Tak for roser af farve på huset. Det er er en meget gammel måde at kalke på, det at bruge kulekalk og jernvitriol.
  Lene det der med kræfterne har jeg/ vi så sandelig også måtte sande, nej man er jo ikke 30/40 år længere, det mærkes tydeligt.

  SvarSlet