fredag den 23. juli 2010

Lugning til lands og til vands.

Der trænger rigtig meget til at blive luget på denne matrikel. Både til lands og til vands. Jeg har lige været en lilletur ude, for enden af vandhullet, her bag ved stuen. Den sidste uge har der ikke været rundtur ,og jeg kan se at jeg er gået glip af vandplanternes fulde flor. Hvad planterne hedder ved jeg ikke, men de er ret flotte, når de sådan er i deres frodigste dragt. I dag er det absolut dagen der på, med floret, men der er lige lidt tilbage. Som i kan se så er vandspejlet helt dækket, denne plante kender jeg navnet på, Krebseklo. Den er en ren satan, breder sig helt vildt og er vanskelig at trække op. Den stikker oven i købet, der af måske det med krebsekloen. Det er et kæmpe arbejde at holde sådan et vandhul rent.

Inde i haven er det lige så galt, næsten. Her er der simpelthen hele tæpper af præstelus og snerlet.  Men lige nu er der kun 24 timer i døgnet og de rækker ikke til det hele, så vi må leve med det, som det er.

3 kommentarer:

 1. Hej Anne, det kunne saamaend godt vaere vores have og vandhul, som du taler om. Den eneste forskel er, at det er dunhammere, som dominerer fuldstaendigt i dammen. Vi plejer at rykke saa mange som muligt op om foraaret, saa der kun bliver en mindre beplantning af dem i den ene ende af vandhullet i loebet af sommeren. Det fik vi ikke gjort i aar, og nu er det halve af vandhullet fyldt med dem, saa der er mindre udsigt til de andre smukke (vilde) planter, som vi har plantet.
  Oev!
  Lene

  SvarSlet
 2. Ja, det kunne selvfølgelig ikke være min have der var tale om for her er der ikke et græsstrå der vender forkert og kanterne er klippet med en neglesaks, nå nej det er hos min mands søster og svoger der ser sådan ud...Så det kunne nok godt være min have der var tale om, men pyt vejret er pragtfuldt og min ældste datter er ganske langsomt ved at komme sig efter en smertefuld "skilsmisse" Desuden har døgnet også kun 24 timer her!

  SvarSlet
 3. Ja sådan er det jo, og heldigvis er grønt jo godt for øjnene. Eller hvad det nu er godt for.
  Håber datteren, snart må se lysere på livet. Det er hårdt, også at stå på sidelinien. God Weekend.

  SvarSlet