søndag den 15. august 2010

Frederiksværk, Karise Nordfyn og retur.


Så fik jeg ædt en del kilometer denne weekend. Det har været rigtig hyggeligt at passe udstilling, sammen med Marianne. Vi har fået vendet tilværelsen , på flere måder og det var som altid dejligt at overnatte hos Søren og Marianne. Vi får altid grinet og snakket, spist noget god mad og drukket vin og til slut en stor Limoncello.  De afrikanske kurve er der solgt en del af, det er dejligt. Så kan kvinderne i Burkina, som er med i kurve projektet, igen få penge ind for deres arbejde. Udstillingen har været pænt besøgt og vi har da også fået solgt noget. Jeg syntes i det store hele, at udstillingen er fin, lokalerne i den gamle Krudtfabrik er rigtig flotte, ja huset i det hele taget er meget flot.


Marianne har flettet nogle meget fine små tasker i pilebark.Der var fine vævninger.

Selvfølgelig maskin strik, af høj kvalitet.Tasker og jakker så bløde som silke. Skindarbejdet var lavet af Elg skind og ko. Meget flot arbejde, som da også fik stor opmærksomhed. Velfortjent.

Når jeg kigger på spedometeret kan jeg se, at det er blevet til 600 km. denne lørdag/søndag. Der er nu et stykke veje fra Nordfyn til Frederiksværk,  der fra til Karise og retur i dag søndag.
Men med lydbog i maskinen og glæden over gensyn med Marianne, så er det helt ok.
Lige nu er det ved at være tid for at vælte om i sengen. Et par sider sammen med Harry Hole og så tidligt op i morgen.
3 kommentarer:

  1. Hvor ER det smukke ting, der er repræsenteret!

    SvarSlet
  2. Rigtig flotte ting du viser frem her...

    SvarSlet
  3. Sikke et eldorado, man kan kun blive imponeret over de smukke ting:-)

    SvarSlet