fredag den 13. august 2010

Udstilling i Gjethuset, Frederiksværk..... måske ses vi.

Herlig dag. Den har været lang og jeg har nået en masse. Vikararbejde og indretning af mit nye værelse, er i fuld sving. Det er så dejligt med at helt jomfrugeligt rum. Jeg har for første gang mit værelse, med plads til mine ting og sager. Der skal også være plads overnattende gæster, men det er helt fint, det bliver der.

Aftensmaden blev indtaget ude på terrassen, endnu en gang. Jeg syntes slet ikke at vi har spist inde denne sommer, pragtfuldt. Vi sluttede lige af med at tage en cykel tur. Himmelen var helt utrolig smuk og det er helt stille vejr.


Jeg håber at det stille og smukke vejr fortsætter i morgen, hvor jeg skal til Frederiksværk, for at passe udstilling på Gethuset. Der er en kunsthåndværker udstilling, hvor vi i gruppen Baskets4life, er inviteret til at udstille vores indkøbskurve. Der er ligeledes en udstilling af de Afrikanske kurve, som er meget flotte og farverige. Jeg håber at der er nogle af cykelkurvene med også, så må jeg have sådan en,til mine cykel.

Jeg har ikke været med til at sætte udstillingen op, så jeg er spændt på at se hvordan kurvene står. Det bliver også dejligt at se godt kunsthåndværk. Jeg glæder mig til dagene der oppe.
Ikke mindst glæder jeg mig til at være sammen med min gode veninde Marianne, som kommer der op også. Senere tager vi så hjem til Marianne og Søren i Karise.

Hvis du er i nærheden, så syntes jeg, at du skal komme og hilse på, det kunne være rigtig hyggeligt, at møde nogle af jer som læser med her hos mig.

Vi holder åbent fra  kl. 11-16

God weekend.

4 kommentarer:

 1. Orv, hvor ser det godt ud, men desværre kommer jeg nok ikke lige på de kanter. God fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Nej heller ikke mig, men håber på Pilefestival Moesgård
  Annie

  SvarSlet
 3. Jeg håber også på Moesgård :-)

  SvarSlet
 4. Hvor flotte kurve der er med i udstillingen...der er vist fra langt fra nordjylland til nordfyn for en enklet dag... men hav en god en af slagsen!

  SvarSlet