tirsdag den 24. august 2010

Krebsekalas på tobagoansk, dog på nordfyn.

Gode venner er på vej her til. Vi har tradition for at holde et krebsekalas sammen. Det har vi gjort i snart mange år, det er rigtig hyggeligt. I år skal krebsene tilberedes efter Nikolaj Kirks metode, han er en meget berejst kok, og har denne variation over krebsetilberedning fra Tobago.
Jeg har kogt krebsene og så vender vi dem i de gode sager, i woken når Jens og Connie kommer. Ja det kan måske undre at vi laver noget sådant, på en almindelig flad tirsdag, men når der er mere end en kalender som skal passe sammen, så må vi have hverdagene i brug også.


Her i huset er det gode hjemmebagte knækbrød, gået hen og har erstattet  chips. Der er lidt forskellige pestoer og oliven, det gnaver i, imedens krebsene vendes i alskens krydderier.



Krebsene er lige blevet kogt. Bortset fra at dildskærme er udeladt i kogevandet, ja så er det sådan vi plejer at spise dem.


1 kommentar:

  1. De ser sg lækre ud de krebs der...lyder hyggeligt med et ordentligt krebsekalás på en almindelig tirsdag...

    SvarSlet