søndag den 5. september 2010

Fuglene udeblev.
Den sorte sol udeblev denne gang. Det skal nu ikke få taget modet fra os, vi vender frygteligt tilbage. Måske er det lidt for tidligt på efteråret, måske stod vi bare det forkerte sted. Der var nu vidt udsyn, så hvis der havde været fugle, af en større mængde, havde vi formodentligt have kunnet se det, også på lang afstand.Vi kørte lidt længere hen i mod Kammerslusen, måske der var bedre held der. Men det var ikke fugle vi så, men det dejligste stille indløb eller er der udløb, igennem slusen. Det var helt fantastisk, så smukt det var.Kim og jeg havde aftalt med gode venner, at vi skulle mødes på Kongeå Camping i Villebøl. Det viste sig at være en rigtig god, lille campingplads. Vi havde fået tre pladser, så vi kunne være sammen, beliggende lige ned til åen. Absolut pladsens bedste udsigt. Birthe og Ragnar, som vi ikke har set de sidste par år, var kommet først, med deres lille bitte campingvogn. Den er bare så fin. Den passer perfekt til dem, den kunne ikke være anderledes. Nu er der heller ingen af dem som rager op i 180 cm. højde, så de kan sagtens ligge udstrakt der inde. Det var dejligt at hører at de har rigtig meget glæde af vognen og har været en del omkring. I både nord og syd.Jens og Connie kom i deres ny erhvervede store kassevogn. Det er en rigtig god størrelse den har, fuld stå højde, også for os som rager noget mere op i landskabet. De kan smide et par madrasser ind bag i bilen og vupti, så kan der soves.


Kim og jeg havde det nye OZtent med. Det ender nu nok med, at jeg bliver nød til at indrømme, at det faktisk er et dejligt telt. Ja, gu fanden vil det da være en overvindelse at indrømme det, men jeg kan jo lade være med at sige det til Kim. Så den holder vi lige imellem os, ikke. Det har været så hyggeligt at ses på denne måde og jeg håber at dette er starten på et årligt træf, eller flere.


Toke har været i huset for at passet Haldur. Vi blev modtaget af Toke, iført morgenkåbe og Bowler hat. Han har noget med hatte, som bare må bruges. Denne er helt ny og har ,tro jeg siddet på hovedet af ham, siden han købte den fredag nat, til Odense By Night.  Her er han dog iført lidt andre klude, da Kim og Toke lige skulle ud for at skyde lidt lerduer. Han tævede Kim, også denne gang. Lige inden de gik ned for at skyde skulle Haldurs legetøj lige ruskes lidt, hvilket endte som neden for.


Tja, sådan er der jo så meget, som ikke altid lige gør som man selv vil.

1 kommentar:

  1. uanset om fuglene kom eller ej...så er der så smukt på de kanter...vi har et par gange holdt lidt ferie i Ribe og rigtig været rundt...og det er en "fed" natur....ja det meste dernede er faktisk natur...der er i hver fald ikke ret langt, selvom man er inde i byen.....sikke nogel klare øjne Toke har...meget flotte...det må han gerne vide....
    Der gik lige lidt tid inden jeg helt forstod at han kommer til at slå sig selv med tingen i enden af snoren...av! av!

    SvarSlet