fredag den 10. september 2010

Så er Berlingoen pakket, igen.


Det er lige før, jeg er ved at være færdig med at slæbe ting og sager ud i bilen. Jeg priser mig lykkelig for min lille Berlingo, som efterhånden har transporteret mig 330.000 km. Den har om ikke fundet vej land og rige rundt, så har den ihvertfald startet og kørt når det har passet mig. Jeg smider alt muligt ind bag i bilen og må have en bil, hvor det ikke betyder noget, om den nu bliver beskidt eller for den sags skyld lugter af pilen, som ikke altid luget godt. Jeg lever bare med det.  Vinduet op hvis det bliver for "tungt" i luften. I morgen lørdag, skal jeg afholde workshop på Rødding Højskole. Vi  skal ved brug af en enkelt teknik lave mindre kurve . Materialerne vil være pil, i hel eller flækket form, pilebark, ledninger, ståltråd, papirsnor, cykelslanger eller tøjsnor.    

 

Jeg glæder mig altid til at møde kursisterne, hører hvad de har af forudsætninger, om nogle, og så se hvad det ender ud med. Jeg håber på en udbytterig dag og håber at mine deltagere vil blive bare lidt klogere på teknik og materiale når vi skilles sidst på eftermiddagen.

3 kommentarer:

 1. Du flyver og farer rundt i det ganske danske land, Anne....eller også arbejder du i weekenderne !!! Jeg bliver altid lidt beroliget når jeg ser et blogindlæg fra en weekend du faktisk har brugt sammen med din familie :-))
  Pas nu på dig selv og ha en forrygende weekend....

  SvarSlet
 2. Lyder spændende, men håber også du får tid til at slappe lidt af! Hav en god weekend!

  SvarSlet
 3. Jamen i har da ret. Jeg arbejder meget i weekender. Det er der andre har tid til at gå på kursus. Jeg forsøger at holde fri i hverdagene. Men det er jo ikke det samme som at have fri sammen med sin mand. Han arbejder jo i hverdagen. Jeg prøver at padsse på mig.

  SvarSlet