mandag den 20. september 2010

Lidt nedslående.

Det var dagen for møde i Optagelsesudvalget i Danske Kunsthåndværkeres Landsforbund. Sekretariatet ligger i Bredgade, hvor vi mødes og hvortil man sender de ting, som man ønsker bedømt ved sensur. De som har gået på en af de anerkendte Design skoler eller Arkitektskoler o.l. er via deres uddannelse, selvskrevne til at blive optaget.
Der var ikke mange ansøgere i år, hvilket faktisk er noget nedslående. Man kan diskuterer hvorfor tilslutningen ikke er større, vi havde hver især vores bud på dette. Foreningen er ikke en fagforening og derfor er der som sådan ikke gevinst ved at være medlem. Men vi har altså indflydelse i det politiske kulturelle liv, i det vi som forening er repræsenteret her.

Det kan selvfølgelig være fristende at optage alle som søger ind, velvidende at der så er flere medlemmer. Men sådan tænkes der ikke her. Kvaliteten skal være høj, håndværket i orden og nytænkning tilstede.

Jeg fik desværre ikke taget billede i år, af det indsendte.


Billedet har intet med dagen at gøre, jeg trængte bare til lidt bølgeskvulp. 

2 kommentarer:

  1. Bølgeskvulp er altid befriende, også i forbindelse med nedslåethed!

    SvarSlet
  2. Bølgeskvulp er også noget af det mest befriende der findes, jeg synes altid at triste og dystre tanker forsvinder som dug for solen under en vandretur langs med kysten.
    Hvor er det en skøn konstruktion din Kim har udført på loftet. Jeg er sikker på, at musene vil kigge interesseret på den ☺.

    SvarSlet