søndag den 19. september 2010

Så skal der investeres...

Ikke lige her hos os, tvært imod eller hvordan man nu ser på det. Nej, det bliver endnu en gang hos vores mekaniker, at guldet skal rulle. Det bliver vel til pelsværk for hele familien, udskiftning af køkken eller noget andet dyrt. Jeg ved at Bo ( mekaniker) kigger lidt på mig, som om han faktisk syntes, at det er synd for mig hver gang jeg kommer med den grønne Berlingo. Det har faktisk være et del gange inden for de sidste par år.

Der er jo heller ikke noget mærkeligt ved, at en 11år gammel bil med 330.000 km. på fælgen ikke rigtig kan blive ved, uden en vis udskiftning af sliddele. Motoren fejler intet og her aldrig gjort, den har tjent mig villigt, det endda uden at blive vasket og poleret, støvsuget eller budt andet en bare at blive fyldt op med pil og kurve, værktøj og sengetøj. Men nu er der altså noget galt med styretøjet. Måske det bare er en servorem eller sådan noget som skal strammes. Måske er den kaput, måske ikke. Lige nu håber jeg at den bare er lidt dum, ikke dyr og klar i løbet af et par dage.

Fredag går turen til Brønderslev og der skulle jeg jo gerne bruge den, når der igen skal fyldes op med pil og alt det andet skrammel, som jeg omgiver mig med. Indtil da er det ok med cyklen, den er ny og kører som en drøm.
København og optagelsesudvalget i Danske Kunsthåndværkeres landsforbund, kalder i morgen. Det bliver spændende at se, hvad der er sendt ind til optagelse. Her tager jeg toget, det går hurtigt og er det billigste for foreningen. Mig passer det også fint. Bogen op og så lige ro til læsning en times tid.

Jeg skal i værkstedet, hvor jeg har gang i kurvefletning, dejligt at være igang igen i mit værksted hvor der er tændt op i brændeovnen og hvor jeg helt tydeligt kan mærke, at der er kommet nye vinduer og dør samt hulmursisoleret. Nu skal det bare nydes at være der ude. Hvis ikke der bliver ringet efter vikar de næste par dage, så passer det mig fint.

3 kommentarer:

 1. Uha ja, det bilskidt er altid en dyr fornøjelse, men desværre er den en nødvendighed når man bor på landet... Den sidste mekanikeregniing vi stiftede bekendtskab med var på omkring 5000... men der er næsten ikke andet at gøre end at betale og se glad ud!

  SvarSlet
 2. Håber, at det bare viser sig at være lidt slitage, som er let (=billigt) at ordne, så Berlingoen igen er klar til din tur til Brønderslev. Det vil der sikkert være nogle forventningsfulde pileflettere, som vil sætte pris på?
  Lene

  SvarSlet
 3. Jo tak Kirsten den slags kendes. Men ja man må jo bare bevarer sit gode humør og være glad for sit velkørende "batteri"
  Lene, ja der er da forhåbentlig nogle, som glæder sige til en weekend i pilens duft/lugt. Som man tager det. Selv vil jeg benytte mig af, at jeg kan kører en tur ud til havet, når jeg har fri.

  SvarSlet