mandag den 18. oktober 2010

Amsterdam.Det er her vi er lige nu, altså Kim og jeg. Vi startede hjemme fra Rostrup kl. meget tidligt i morges. Jeg vil faktisk ikke fortælle hvor tidligt, men det var meget mørkt udenfor. Vi ramte Amsterdam kl. ca. 10 og vejret var på det tidspunkt meget flot. Vi bor i en lille to værelses lejlighed på Prinsengracht, som ligger meget centralt, faktisk lige midt i det hele. Der er husbåde lige uden for døren og der er samtidig ret stille, i den lille men lange smalle gade.Vi har brugt noget af eftermiddagen på at vade rundt i gader og stræder, og da det begyndte at regne tog vi en Stop and Go bus, som har kørt os på sightseeing, langs vores "egen" kanal Prinsengracht. Vi kom langt for 1 euro, og kunne oven i købet kører med tilbage, blot på den modsatte side af kanalerne. Fin tur som lige fik placeret nogle af de ting vi gerne vil se. Samtidig fik vi på plads, at vi da bare ved afrejse torsdag tager selv samme bus til Amsterdam central station. Sådan set for ingen penge.

Vi går i byen nu for at drikke øl/vin, inden vi tørner ind til en tiltrængt nattesøvn. Spændene på morgendagens oplevelser.Jeg gik selvfølgelig lige forbi en husbåd med egen anderede. Dem har jeg lavet en del af i tidens løb. Jeg håber der har været ænder i denne, finere start på livet findes ikke.

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud! Fortsat rigtigt god tur.
  Lene

  SvarSlet
 2. Åhhh, Amsterdam er sådan en skøn by. Husk at få set Red light district også. Også Van Gogh museet, og og og og....og ude på den anden side af stationen kan man ofte finde et stort marked med alt muligt blandet!!
  Nyd dagene i den skønne by :-))

  SvarSlet
 3. Salix og Annette, Vi nyder i fulde drag. Ja der er så meget at se, så vi skal nok få ædt nogle km.

  SvarSlet