søndag den 31. oktober 2010

Efterårs Collage.Efter en rigtig hyggelig lørdag aften med " Fiskekonerne" fra Rostrup, som i år blev holdt hos Lene og Morten, trængte jeg til at komme ud og cykle. Heldigvis er det vidunderligt vejr, sådan at forstå, det er tørt og blæser ikke. Lyset er lidt halv kedeligt, men jeg fik dog nok cyklet ca. 10-15 km. Ikke et øje på de små veje, alt står i de smukkeste farver og det er jo bare enormt banalt, at blive ved med at fotograferer det ene halv om satte blad efter det andet. Jeg kan ikke lade være, det er så smukt det hele.
Stilheden var til at hører, og jeg glæder mig så endnu en gang over, at jeg bor helt ude på det flade nordfyn. Det kan kun anbefales at gå en tur ud i verden, hvad enten man nu bor på land eller i by.
Nu står den så på varm hyldebærsaft  og avis læsning. Herligt med en fri søndag.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Det er smukt - uanset hvor mange gange man ser de der efterårstegn....men prøve lige en tur fra hvor jeg bor....over Nr. Nærå via Ringe og til Nr. Høirup - videre til Melby - og snak så om det flade Nordfyn.....hihi...

  SvarSlet
 2. Lavendel: Ruten gik ud af Rostrup, Melby,Kile, Nr. Esterbølle , Troelsvad, Engeldrup og så var jeg jo i Rostrup igen. Jeg kender turen du nævner. Kører den rigtig tit. Nej der er da buler, også på Nordfyn. Men der er da heldigvis rigtig meget himmel også. Jeg er rigtig glad for de lange kig, jeg har, her fra Bolmerodvej hvor jeg bor.

  SvarSlet
 3. Fin billed collage. Ved du hvad de fine træ-blomster i midten hedder? Så den på Sydfyn i weekenden.

  SvarSlet
 4. Prophecy: Det er en benved, om den hedder mere ved jeg ikke. Jeg er helt vild med farvekombinationen. De er meget dekorative og lyser op nu hvor alt bliver brunt og gråt.

  SvarSlet