lørdag den 30. oktober 2010

Energi stigning, og tanker om fiskeetiketter sat på kvinder.Jeg har lige været en tur inde hos Annette's Space. Annette sveder tran, har svært ved at regulere krops temperaturen, ja her er faktisk slet ikke tale om at være i stand til at regulere af egen fri vilje. Annette og alle vi andre kunne måske godt , ind imellem ønske at kunne ligge på et lignende leje, som makrellen her over.

Den historie er formodentlig ca. lige så gammel, som menneskets gang på jord. Gad vide hvordan Eva havde det med den tilstand, hvis hun da overhovedet nåede at blive så gammel, så overgangsalderen indtrådte. På den anden side så slap hun, mig bekendt for puberteten, da hun jo ikke blev født som baby. Der var lige noget der hun sprang over. Vel udelukkende et spørgsmål om, at have forbindelserne i orden.
Tro mig om ikke mange gerne ville have undværet årene med hysteriske, gnavne, utidig og flæbende teenagere. For ikke at tale om egen erindring, om usikkerhed og følen sig forkert, i det forkerte tøj og for lidt eller for meget bryst.

 Sådan har vi kvinder det vel også med overgangen. Det ville være til at leve med udsigten til at slippe. På den anden side set, så er der jo noget ved de forskellige tider i livet som også er givende, om end de er enormt svedige. Selv har jeg ikke haft så forbandet stor gener af overgangsalderen. Jo hedeture, selvfølgelig, i ca. 6 år. Men de stor nedture, som jeg har veninder som har lidt under, har jeg været heldig at slippe for.

Som jeg muligvis har skrevet tidligere, så har jeg ofte under disse hyppige hedeture, som er blevet svedt ud i sommer strop undertrøje, sommer som vinter i alle årene, tænk på at der i denne verden går en forbandet masse varme til spilde. Forestil jer hvor mange kilowatt der produceres af kvinder alene, hvis vi samlede al denne energi fra alle kvinder i verden Så kunne irakerer og Arabersheiker godt pakke sammen  med deres olie.De ville ikke nå os til strømpebåndet. Tænk lige på  hvilket CO2 udslip vi ville sparer verden for. Tænk om vi kunne lave et klimatopmøde, med et bedre udfald en det Lars afholdte tidligere.
Kan i se os med batteri på ryggen til opsamling af energi, forhandle vore kvoter med de store dyre drenge.
Jeg har ihvertfald så tilpas megen fantasi, så jeg ser billedet klart for mig.

Men jo det er skide irriterende, at man ligner en kogt krebs ind imellem, håret klasker og sengetøjet sejler.
Jeg har aldrig mødt nogle som havde den ultimative løsning på dette, blot må man klare den, måske ikke fokuserer så meget på det, når det kommer.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan kun give dig 100% ret, Anne.
    Lene

    SvarSlet
  2. Hahaha, ja jeg har i hvertfald temmeligt meget overskudsvarme at dele ud af. Men jeg har taget konsekvensen og fået noget hormongel, sådan bare lige til at tage det værste. Eftersom jeg ikke fik p-piller i ret mange år, er jeg ikke hormonforskrækket og de her hedeture med knaldrøde kinder og sved der tapløber, passer rigtigt dårligt til mit job...Så deeet :-))

    SvarSlet