mandag den 11. oktober 2010

Sensommer grill på terrassen.


Det har været så fantastisk smukt vejr, her i eftermiddag og aften. Ihverfald her i Rostrup. Da det meste af min dag har været at opholde mig indendørs, bortset fra de få pauser, hvor jeg har været ude med rygerne. Ja så måtte jeg bare ud da jeg kom hjem. Det blev til lidt forrådssamling ,  Conference pærerne på det gamle træ i Ove's have, er faldet ned og jeg måtte samle dem op. De ryger nok i kassen med æbler til mostemanden.
Derefter optænding i grillen og dækning af bord på terrassen. Kim troede at det var løgn, men jo fandeme, vi sidder ud og spiser kl. 7 om aftenen, når vejret er så godt. Hvis i bare kunne have hørt lyden af fasanerne, som gik til ro hele vejen rundt om i alle træerne. En fantastisk koncert. Maden sagte vidunderligt, vinen lige så. Vi snakkede og Kim hentede den ny opstrengede guitar, vi har siddet ude til kl. 20. 30.  Fantastisk jeg elsker sådan et vejr, og ikke mindst at være ude. Jeg kan bare ikke gå glip af det. Det hænger vel lidt sammen med, at det helt sikker snart bliver mørkt og korte dage derude. Det er bare med at få alt lyset med, nu det er der.
Det virker nok lidt skørt at jeg samtidig med at jeg tændte grill og dækkede bord udenfor, også tændte op i brændeovnen, inde i stuen. Måske mest fordi den er ny, den brænder så flot og roligt, uden at sode hele ruden til. Det ser meget smukt ud.

Jeg håber at i andre har haft lige så smuk en aften.

6 kommentarer:

 1. ja...min aften startede på Sorø Sø, sammen med "mine mandagspiger" vi roede 9 km...i det smukkeste vejr..måske vores sidste tur i år?

  SvarSlet
 2. Det har da også været et ualmindeligt flot vejr idag. Jeg rykkede nu indefor til aftensmaden....men her er altså heller ingen til at underholde med guitarspil :-))

  SvarSlet
 3. Denne week-end havde vi den canadiske thanks-giving og vejret har også været pragtfuldt her. Sol og op til 25 graders varme. Jeres middag lyder helt fantastisk dejlig på sådan en efterårsdag - og så guitarspil oven i købet.
  Lene

  SvarSlet
 4. Uhmm, en aften lige efter min smag:-)Fortsat skøn dag til dig:-)

  SvarSlet
 5. Jamen det er med at nyde de sidste solstråler...her drak vi kaffe på terrassen efter dagens arbejde...men samtidig tændte vi også op i brændeovnen...for der bliver koldt sidst på aftenen..også indendøre! Hav en god aften!

  SvarSlet
 6. nej hvor lyder det skønt...håbe4r der kommer nogle flere muligheder for det...for det ville være skønt, som du selv siger, at nyde den sidste del af lyset inden vinteren, hvor det ikke er muligt sådan at sidde længe af gangen...og med guitarmusik og måske sang også ?....så er der da ikke noget bedre....fgik nogel gamle årgange af bladet "Haven " og her faldt jeg over en artikel om Krebs i egen sø...og ja...det var selvfølgelig Kim...god artikel i øvrigt....

  og håb om gost vejr i weekenden her....

  SvarSlet