fredag den 12. november 2010

De vilde drenge, nu på Nordfyn.
Søndag aften kl. 21.30 skulle i tage at komme på besøg her hos os. Det foregår hjemme fra egen sofa. Tryk på fjernbetjeningen  find DR2 NAK OG ÆD, og sæt dig til rette. Du vil så få en halv time, med tre herlig og små tossede mænd. De foregående udsendelser har været rigtig gode. Jeg  syntes at Jørgen og Nikolaj er et herligt par. Jeg glæder mig til at se hvad drengene har fået ud af, at fange krebs her hos Kim og jeg. Desværre var jeg ikke hjemme i de dage de var her.

8 kommentarer:

 1. Det vil jeg glæde mig rigtig meget til:)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig...synes også de er et herligt par. Jeg har altid været vild med Jørgen og Nikolaj har bestemt ikke gjort udsendelserne ringere... Bliver spændende at se hvordan det spænder af!

  SvarSlet
 3. Hvor ærgerligt du ikke var hjemme, når kendisserne nu kom ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg er på arbejde søndag aften, men snupper udsendelen på pc'en madag formiddag...for de er bare herlige de gutter :-)

  SvarSlet
 5. Ja her skal vi også se den på computeren, vi har jo ikke selv fjernsyn.Det er ikke så mange minutter Kim er på, men meget hyggeligt alligevel. Dejligt når det sted man selv syntes er dejligt, kan bruges til noget andet også.

  SvarSlet
 6. jeg har set alle udsendelserne indtil nu...de er ret gode og jeg synes Nikolak Kirk fungerer godt med Jørgen Skovboe...der er dømt drengerøv på en god måde...der bliver dramatiseret, konkurreret og vilde historeir bliver fortalt....godt program...og sjovt at se fra din have....fra ruinen...og nogle ret flotte krebs....

  SvarSlet
 7. Nu lykkedes det endelig at få set programmet. Det var lige vand på min mølle. Lækkert sted, dér.

  SvarSlet