søndag den 28. november 2010

En farlig kvinde.


Efter endt avislæsning, må jeg konstaterer, at den her ovenfor slængte kvinde er landets farligste kvinde. Sig for eksempel lige Afghanistan, Nordkorea, Sydkorea og så selvfølgelig Afrika. Når blikket rettes imod USA, som allerede har send en flåde af sted til farvandene omkring Nord/Sydkorea, så er der sikkert ikke langt til udsendelse af danske soldater.
 Tegningen er kopieret fra Politiken, som er velsignet med tegneren Roald Als. Jeg vente kun på hvad han får ud af Lenes sidste udtalelser.

4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke læst avissen.....g er tæt på bare at springe over....Dagen er ikke til uhyggeligheder som Lene Espersen ...

  SvarSlet
 2. Nej du har ret Annette, ind imellem tænker jeg også på, at sparer udgiften til den daglige information.

  SvarSlet
 3. Lille Lars skulle have lyttet til mig, da jeg sagde, at han aldrig skulle have "ansat" Lene Espersen i hendes nuværende stilling....men han hørte det vist ikke...

  SvarSlet
 4. I det hele taget, hører de generelt ikke ret godt inde på Borgen. Måske noget for en høreapperatssælger, med udsigt til mega tilskud fra selv samme sted. Her har jeg bare susen for ørerne i dag, det blæser en stiv pelikan.

  SvarSlet