fredag den 26. november 2010

Så er det vinter.

Så er det, det smukkeste vejr. Sneen daler lige så stille ned, her ude over Nordfyn. Jeg er faktisk lidt spændt på, hvordan det vil se ud når jeg skal af sted til en nattevagt, senere på aftenen. Det har åbenbart ikke været muligt for posten, at nå her ud til os i dag, jeg mangler min avis, og er udemærket klar over at jeg får den, når altså posten når frem. Selv har jeg ikke haft nogle problemer med at komme frem og tilbage her til, i dagens løb. Selvfølgelig skal jeg da indrømme, at jeg sad fast ovre hos Frugtavleren, hvor jeg skulle hente æblemost. Heldigvis var der nogle hjemme da jeg var der, så jeg fik et skub, så var jeg på landevejen igen.
Jeg har været flittig i mit værksted de sidste par dage, da jeg skal til julemarked i Odense d. 11-12 december. Det bliver spændende at se, om der bliver gang i salget, eller om folk passer godt på deres penge.

Jeg har også fået bestilt 3 nye vinduer til kælderen. Nu er det jo ikke sådan, at vi ikke har vinduer nok, jo,jo  her er ingen smalle steder. Jeg har tidligere taget mål og fået lavet kælder og loft vinduer. Den anden dag da vi så lige var i kælderen, i anden forbindelse, så opdagede vi at vinduerne ikke er lige store . Jeg har taget mål og troet at de alle var ens. Men sådan er det ikke her i huset. Så der er lige tre vinduer til salg her hos os. Dejlige fastkarms vinduer i målet 50 x 120 cm. Hvide og med bedste termoruder. Så at sige aldrig set dagens lys.   
Vi må så vente til sidst i januar med at få sat vinduerne i. Ja det er bare helt hen i vejret, men sådan er det altså. Det gider vi ikke græde over, der er det som er værre en fejlmål.

Det er lidt kedeligere at skrive blog, når der ikke er fotos, men jeg har ikke fundet en brugbar løsning på problemet, med overførsel af billeder fra mit kamera.

3 kommentarer:

 1. Uh, ærgerligt med de vinduer, selv om i ikke græder snot. Afventer selv vinduesbestilling specialmål), og krydser fingre for at der er målt rigtigt - for her er koldt ;o)
  Nordfyn er smuk i vintervejret!

  SvarSlet
 2. Anne, du er nødt til at ønske dig et nyt kamera i julegave. (hvad hedder forresten det du har, sådan helt præcist?)
  Vinduerne kan jeg ikke lige hjælpe dig af med, eller jo det kunne jeg godt, men aner ikke hvad jeg skal bruge 3 dejlige nye vinduer til ... hi hi :-)
  Kør forsigtigt når du skal afsted og beregn lidt ekstra tid til turen. Jeg måtte nøjes med mellem 45-50 km/t på vej hjem i nat :-))

  SvarSlet
 3. Annette:Ja det blev kørsel med 40 i timen, hvilket var helt fint. Dejligt at have god tid. Ingen problemer. Kamerate er et Canon EOS D60. Dog af ældre dato. Jeg tror ikke at det er apperatet, det er nok mere min uvidenhed der spiller ind.
  Prophecy: Ja landskabet er så smukt og stille. Hvis du fryser for meget, må du komme her ud/over og få varmen med Kaffe/te og brændeovn. For ikke lige at nævne hulmursisoleringen og også lige det nye tag, jo her er der såmænd hus uden træk nu. Efter 15 år med rigtig meget af det.

  SvarSlet