mandag den 22. november 2010

Fjernstyring.

Jeg har lige læst, at man som pacemaker indehaver, i sjældne tilfælde, kan komme ud for at blive inficeret med computervirus. Så er det jeg spændt venter på om jeg evt. vil blive ramt af en trojansk hest eller andet morsomt. Samtidig er der vel også en mulighed for at kunne fjernstyres, hvis ellers der er en, som er dygtig nok til at finde frekvensen. Det kan blive lidt spændende, at se om jeg pludselig opfører mig meget anderledes end ellers, gør mærkelige ting og taler underligt. Tænk hvis jeg pludselig , sådan bare lige kan lirer et helt års kontoudtog fra banken af, vupti, ud i den blå luft. Der vil nok lige blive gloet en ekstra gang. For ikke at tale om evt. at foretage noget kriminelt og så kunne dække mig under, at være blevet manipuleret med, sådan ude fra kommende.
Jeg MÅ sig at livet er altså sommetider ret spændende. Så nu vil jeg gå ud og rydde op på gårdspladsen, så der kan komme nye sten på, det er simpelthen en stor mudderpøl.
Så får vi se om jeg overhovedet kommer ind igen, eller er blevet omprogrameret i mellem tiden.

SPÆNDENDE.

3 kommentarer:

  1. Hmm, ja der er mange underlige ting man skal forholde sig til i den fagre nye verden. Eks hørte jeg også noget om at man kan fjernstyre høreapparater...min mand trænger voldsomt til et høreapparat og forleden soyrgte jeg ham om det ikke var noget med sådan en fjernstyret model...så ku jeg gå herhjemme og styre hvad han må høre og ikke...Men den ide syntes han så ikke om!

    SvarSlet
  2. smiler stort fra øre til øre..både af det du Anne skriver, men også af Kirstens kommentar :-)

    SvarSlet
  3. Ja verden er forunderlig. Vi vil om rigtig mange år nok ryste på hovedet af, hvad vi har været vidne til af udvikling. Jeg kommer til at tænke på min gamle mormor, som både havde oplevet elektriciteten komme, biler og hvad der siden hen fulgte.

    SvarSlet