tirsdag den 9. november 2010

Undskyld, det regner.Jeg må straks undskylde, hvis i andre har lige så dårligt vejr som det er her på Fyn. Nu er det ikke fordi jeg selv går og tror, at jeg har magt over vejret, men når man er født på denne dag i året, er chancen for sommer og høj sol ikke så stor. Det er måske dobbelt så koldt og blæsende, da min ældste søn Rasmus også har fødselsdag i dag. Han kom ihvertfald til verden en meget sen aften , i regn, rusk, bulder og brag. Det er nu 33 år siden og lige så mange fødselsdage, sådan nogen lunde, har vi holdt sammen. Det bliver lige så i år. Han og kæresten, Bianca kommer hjem, fra København. Toke og Eva kommer fra Odense, og så er der god mad, og hygge som altid.
Jeg glæder mig til at se dem alle, høre hvad der sker i livet og hvor det går hen.
Trods vejret, så bliver min dag god, ingen tvivl om det. Håber i får en fin dag også.   

Billedet er ikke fra i dag.

7 kommentarer:

 1. Jammen jeg synes du har perfekt vejr på dagen....jeg vasker nemlig vinduer ;-)

  Kære Anne..

  Rigtigt hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Du får sikkert aldrig mere en lige så fantastisk gave som den for 33 år siden, men så får du helt sikkert noget andet og skal, vigtigst af alt, tilbringe dagen sammen en stor del af de mennesker du elsker allermest.
  Ha en helt igennem dejlig dag og aften...

  Knus fra Annette

  SvarSlet
 2. Mange tak Annette. Så sødt af
  dig.

  SvarSlet
 3. Kaere Anne

  Til lykke med foedselsdagen ogsaa herfra - er i San Francisco hos min datter Dea, som du har moedt, da vi var paa kursus hos dig - Jeg er sikker paa, at I vil fejre hinanden og nyde samvaeret.
  Knus Lene

  SvarSlet
 4. Et forsinket tillykke med sønnen. Jeg håber, at I havde en skøn fødselsdagsfest, det er så dejligt, når alle er samlet.
  Skønne, skønne ting fra kurset i sidste uge, herligt at se hvad der er kommet ud af lykkeposerne ☺. Det har været nogle kreative piger, der har været samlet.

  SvarSlet
 5. Også forsinket tillykke med fødselsdagen til jer begge...min niece har også fødselsdag samme dag så måske er det hende der var skyld i vejret!

  SvarSlet
 6. hjertelig tillykke med dagen...har nydt de smukke farvede lysskåle fra lydhealingingen...det lyder dejligt og opløftende......og god vind med kurset....

  SvarSlet
 7. Jo tak Anita, god vind er der massere af. Jeg er faktisk i tvivl, om færgen mon sejler i morgen tidlig. Vi får se. Det håber jeg meget.

  SvarSlet