mandag den 29. november 2010

Søndags fornøjelser.


Kim og jeg havde en aftale sammen i går, altså søndag. Med forskellige interesser og noget blandede og ikke altid helt fastlagte arbejdstider, er det en fordel at aftale at vi skal mødes og foretage os noget sammen. Det blev så d. 28 november.Vi ville spise sammen og gå til koncert i Skt. Hans Kirke hvor der var opførelse af  Handels Messias. Det blev en rigtig dejlig aften. Smuk musik og næsten fuldt hus. Spisningen tog vi på vores gamle spisested Tortilla Flats i Frederiksgade i Odense. Det er mange år siden vi sidst har været der, det er et ret lille sted og derfor svært at få bord, hvis ikke man er ude i god tid. Dejligt gensyn, med et sted som ikke har forandret sig siden de åbnede, for rigtig mange år siden. Der er ikke flyttet om på så meget som et foto, menuen er tilsyneladende den samme og vi kan rigtig godt lide at komme der.

Kim har tit budt mig til samvær, eks. en tur ud ved megettidligttiden for at være med på jagt. Det kan også være en tur til jagt forretningen i Svendborg eller Hedensted. Forskellige tiltag i forbindelse med Landrover eller krebseriet. Altsammen meget godt, men meget noget som lige er Kim. Landrover turene syntes jeg er rigtig hyggelige, der kan der snakkes, strikkes og sparkes dæk, alt efter hvad man nu er til. Som før fortalt går det ikke hurtigere i den gamle Landrover, end jeg kan strikke samtidig med at vi kører. Det skal lige indskydes her, at det er Kim som styrer "mandskabsvognen" det er et af den slags køretøjer, som man skal kende 110% for at kunne håndterer.
Hvad nok ikke alle ved, så er vi lige midt i jagtsæsongen, så sådan set alle Kims weekender er besat af jagt invitationer, hvilket er rigtig dejligt for ham, men giver kun lidt plads til socialt samvær, i dagtimerne. Når jeg har kursus ligger de som regel også i weekenden, hvor folk flest har tid til at gå på kursus.  Dog er det slut for i år. Men når januar kommer er jeg i gang igen.
Men vi er her endnu og holder ved, måske fordi vi faktisk ikke sidder lårene af hinanden, men hver især har tid for os selv, hvor alt bare går i ens eget tempo. Det er egentlig ret dejligt, er vi enige om.

God blæsende mandag derude, pas på i trafikken.

6 kommentarer:

 1. Hehe Anne, jo jeg havde godt regnet ud at du nok ikke ser vildt meget til Kim på denne årstid. Så meget desto bedre at i kunne prioritere at gå UD og spise noget lækker mad sammen.
  Ha en dejlig mandag :-))

  SvarSlet
 2. Det lyder da som en meget dejlig advendtssøndag - dejlig mad på ens gamle yndlingsrestaurant efterfulgt af en skøn kirkekoncert.
  Jeg har lige siddet og kigget ud på marken, hvor en jæger stod på samme sted i over en time. Hvis de skyder dyr (white tail deer) på vores jord, kommer der en af jægerne om en månedstid med dyrestege og koteletter, indpakkede og frosne - lige til at putte i fryseren.
  Lene

  SvarSlet
 3. Salix: White tail deer, er det et rådyr. Er det af samme størrelse som dem vi har i DK.Hvor meget jord er der hvor du bor, som er jeres. Det at være jæger kræver meget tålmodighed. De står som du siger i timevis og venter.

  SvarSlet
 4. Altid hyggeligt, at mødes med sin mand!

  SvarSlet
 5. Anne, White Tail deer er den mest udbredte hjort i Nordamerika. De er større end de danske rådyr, men mindre end en kronhjort. Jeg har fundet information på nettet, og en han kan veje 60-130 kg, en hun 40-90 kg. Bukkens gevir kan spænde op til 65 cm.
  Vi har 75 acres, hvilket er ca. 30 hektar, hvoraf ca. 1/3 er "skov".
  Lene

  SvarSlet
 6. Jo - tak jeg ved skam godt at det er jagtsæson.
  Jeg må også pænt se manden forsvinde hver eneste week end i november og december. Eneste fordel er da at han så ikke kan brokke sig når jeg skal flette eller på højskole ;-)
  Lyder rigtigt hyggeligt med sådan en date ;-)

  SvarSlet