tirsdag den 28. december 2010

Dovne dage, fortsat.Der soves længe her i huset, i disse dage. Det er utrolig dejligt, at have en fornemmelse af at have fri. Egentlig har jeg fri altid eller måske nærmere aldrig. Det kommer an på, hvordan man opfatter tilstanden. Der er et værksted som altid kalder på fletteaktivitet. Måske ringer Bostedet i Bogense, og har brug for vikar. Jeg ved  ikke altid få forhånd, hvornår der er bud efter mig. Som vikar er jeg altid lidt klar til at rykke ud, det er jo derfor jeg er vikar. Samtidig giver denne livsform mig en følelse af frihed. Ikke nødvendigvis altid at have tid på døgnets timer. 
De sidste par dage hvor Rasmus (ældsten) har været hjemme fra København, har vi haft nogle meget sene aftener. Den når rask væk et tidepunkt imellem 02-03 om natten. Det er enormt hyggeligt, især når jeg ikke skal op igen kl.6. I så fald ville det aldrig gå. Jeg dur ikke, uden ordentlig nattesøvn. Men når jeg bare kan vågne når jeg finder det passende, så er det rigtig dejligt. Fornemmelsen af at fridagen er rigtig lang, kan jeg godt lide. For år tilbage havde Kim og jeg det sådan, at vi stod tidligt op når det var fridag, for at få så meget fri som muligt. Mærkelig tænkning, men det virkede godt. Vi syntes virkelig at det var spild af fritid, at sove tiden væk. Tænk sig at gå glip af fridag.
Indtil videre har jeg fri resten af dagen. Det vil jeg nyde, uden at vide hvad dagen skal bestå af. Der bliver en tur til Odense, hvor Rasmus skal til fødselsdag hos sin farfar, det ved jeg, men der ud over går der nok avis, bog, strik og andre hyggelige sysler i dagen. Gerne inde ved siden af brændeovnen.  Jo selvfølgelig skal jeg også en tur ud, måske et par fotos kunne friste.
Lige nu står den på te, det er simpelthen en nødvendighed for at dagen bliver ok. 

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker også at sove (lidt) længe, men egentlig synes jeg samtidig at jeg spilder en god fridag. Så det bliver som regel til en blanding... ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan også godt lide at sove lidt længe, men synes også en fridag spildes hvis den soves helt hen...

  SvarSlet
 3. Ja det er noget underligt noget, det med at man syntes at man mister tiden. Jo længere du sover, jo kortere fridag. Jeg tror at mange har det sådan.

  SvarSlet
 4. Kan heller ikke sove en fridag væk, selv om julen gjorde jeg måtte tage lidt ekstra på øjet. Skriver for at komplimentere de smukke hyacinter i den røde vase - blev inspireret og vil forsøge at dine nogle i morgen :o)

  SvarSlet
 5. Tak Prophecy:Hyacinterne stod på løgene i glasset, men de vælter hele tiden, så jeg skar dem af. Så kan de leve resten af tiden i hyacintglasset.

  SvarSlet