fredag den 31. december 2010

Godt Nytår.
Ja så skifter vi årstal, igen. Hvis vi ser på tallet, blot ud fra vor tidsregning, ja så er der vel ikke den store sensation i det. Herre gud det er da hændt før i dag. For mig er der heller ikke den store omvæltning i det. Jeg tror såmænd at mit liv vil fortsætte, som det hidtil har gjort. Skal der ske noget andet, ja så skal jeg vel selv gøre noget anderledes, for at ændre på tilstanden. Evt. begynde at købe lotto sedler og skrabelod. Det har ikke noget med årstallet at gøre.
Jeg vågner forhåbentlig i morgen og ligner mig selv, er nøjagtig lige så gammel, ca. og skal have en aftenvagt. Det er også hændt før. Nytårs forsætter gør jeg ikke i , dertil kender jeg, mig alt for godt.
Hvis jeg skal reflekterer over det forgangne år, så er det største nok, at jeg fik min Pacemaker implanteret for snart et år siden. Den har simpelthen gjort underværker, altså når jeg selv skal sige det. Hvordan andre ser på det, ved jeg ikke. Det er da også en stor omvæltning af den yngste af børnene er flyttet til Odense. Nu er vi kun Kim og jeg her hjemme, det er selvsagt en omvæltning. Men vi trives nu godt med det allesammen. Toke nyder i fulde drag at have sit eget sted, hvor han bestemmer ( sammen med kammeraten Mads )

Med ønsket om et  interessant nyt år til jer alle. Tak fordi i gider læse med her hos mig.

4 kommentarer:

 1. Nytårsfortsætter er jeg heller ikke god til at holde, så jeg har dem løbende året igennem... ;-) Det kan være fint at gøre status en gang i mellem - men det behøver ikke nødvendigvis at være lige præcis på denne dato.

  Jeg håber, at du får et dejligt 2011 og ønsker dig et rigtigt godt nyt år!

  SvarSlet
 2. Kære Anne, nogen gange slår jeg en pæl i jorden. I år passede det med årsskiftet, sådan er der så meget. Jeg ønsker dig et interessant nyt år, og selvfølgelig gider jeg læse med. Vi ses i det nye. ♥Knus.

  SvarSlet
 3. Også godt nytår til dig og dine... Det er altid en fornøjelse at læse med her hos dig... Du har så mange lidt anderledes vinkler på hverdagen... Og så håber vi på et folketingsvalg snarest!

  SvarSlet
 4. Mia, Sifka og Kirsten, Yes vi ses/snakkes ved i det nye år. Valg JA TAK.

  SvarSlet