tirsdag den 21. december 2010

I vinter pels.Hvor er vi dog heldige, at vi bor i en del af verden, hvor vejret fylder så meget. Vi har da heldigvis skiftende årstider, som kan give rigtig meget snak. Trodes landets lidne størrelse, er der faktisk meget stor forskel på, hvordan  selv samme vejr arter sig. Lige nu er der her på nordfyn et tykt lag af den smukkeste sne, der er fuldstændig vindstille og der høres ikke en lyd  der ude.
Alt er klædt i den flotteste vinterpels, foderhusene står med høj hat og hegnsstolper lige så. desværre måtte jeg konstaterer at der er gået et par glas i mit drivhus. Jeg håber ikke at det vil gribe yderligere om sig. Jeg kan nok ikke gøre så meget ved det lige nu.
Jeg har været ude med en lille kost og feje foderhusene rene inden i, så der kan blive fodret. Fuglene trænger til noget at styrke sig på i denne kulde. Jeg får så den store fornøjelse at kigge på dem og prøve at finde ud af hvem der er hvem.
Billeder kan jeg jo blive ved med at tage,  desværre er det noget langsommeligt at få dem lagt ind her, da jeg først skal over min mands computer, for at sende billeder til mig selv, for så at lægge ind her på siden. Så det begrænser sig helt af sig selv. Men jeg kan jo kigge smukke vinterbilleder hos alle i andre.
Det er fristende at sidde her og læse vinterblogs, men der er lige en bestilling, som skal være færdig, helst i dag. Så ud i værkstedet med mig, selv om der er temmelig koldt. Nå, ja måske jeg lige drikker lidt te først og gennemgår dagens arbejde, inden jeg trækker i den varme kedeldragt. Overspring er jeg en sand mester i.

Glædelig snevejrs dag til jer alle.

1 kommentar:

  1. Overspring er en super opfindelse....Har du ikke brændeovn i værkstedet ??

    Hvor har du ret. Vi er fantastisk heldige i vores del af verden. Morgenens største nyhed (også idag) var vejret, og ikke sult, nød og krig.

    SvarSlet