lørdag den 18. december 2010

Vel overstået.....
konejagt. Det har været en rigtig hyggelig dag. Der blev snakket og grinet, spist og drukket. Dette og hint blev vendt, vi kommer som altid vidt omkring. Nogle er helt oppe at ring over at de skal være bedsteforældre, oven i købet dobbelt, da de har tvillinger som begge nu venter barn hver især. En er lidt stressede over en rigtig dårlig oplevelse med ordensmagten. Der henvender hun sig nok ikke igen, for at få hjælp, hvis det kniber. En anden var urolig over det, at bo ude på landet, hvor det kan være svært at komme fra, ja nærmest umuligt, når vejret er som det er. Her er bekymringen, hvis nu en af dem bliver syge.

Så var der lige et lidt kompliceret strikketøj, som der viste sig, at være strikkefejl i. Temmelig langt nede. Surt show. Der blev simpelthen strikker/pillet op over de masker det handlede om, og så strikket op igen. Det tog et par timer. Nu var fruen her så passiviseret. Hun kunne dog snakke med ind imellem. Vi er vel kvinder. Alt dette og lidt fletteri i mit værksted, nåede vi. Vi kommer om skolereformer, efterløns tanker, strikkeopskrifter, garnkvaliteter og priser på samme. Helbredet bliver lige tjekket også, vi er jo alle ved at være der, hvor dette og hint begynder at melde sig.
Der blev bagt kringle og lavet mad samtidig, drukket te og spist juleboller.

Mændene, jo de gik ude i det smukke vejr og lurede på vildt. De så en del men intet kom for, så der kunne skydes. Jeg tror, at de havde en rigtig god dag under alle omstændigheder. Det er rigtig meget samværet og jagt historier, hvad har de oplevet siden sidst, hvor og med hvem. De var heldigvis sultne da de kom ind, og der blev smasket højlydt, da jeg tog låget af gryden med kål og røgede sager. De spiste rigtig godt. Dejligt når jeg nu har stået og lavet mad. Haldur fik lige en tur med rundt, for at se om der var ræv i gravene. Det var der ikke. Men det kunne jo være, at der en af dagene ville komme en lille nisse ud af graven, så håber jeg at den ikke får et skud hagl.

2 kommentarer:

  1. Skøn dag, lyder det til :-)) Og nissen må de altså ikke skyde. Tværtimod bør du nok sætte en skål grød ud...Knus

    SvarSlet
  2. Ja selvfølgelig Annette, der skal da grød ud til rævegraven.

    SvarSlet