søndag den 2. januar 2011

Det laver sig af sig selv.Nogle vil mene at dette er en påstand. Men set igennem min linse, er det noget som laver sig selv. Der er absolut ingen, som har hverken en finger eller vinge eller noget andet med i spillet. Endnu en gang viser naturen, at de mest fantastiske ting sker, når blot de rette omstændigheder er til stede.
Jeg har brugt et par af formiddagens timer på at gå en tur. Jeg fulgte Havfruestien som går bag om Bogense kirke og følger langs kysten ud til Stegø.  Her ude hvor vejen så godt som ender ligger Stegø Mølle.  


Hvis man fortsætter lidt længere ud af den blinde vej, ligger der et Bed and Breakfast sted. Meget dejlig beliggenhed. Stedet kender jeg ikke, så blot at der var et skilt der ud til. Sigtbarheden var lidt ulden trods sol og stille vejr. Jeg havde håbet på, at kunne få nogle billeder hvor man tydelig ville kunne se Æbelø i horisonten.  Æbelø ligger så det under andre omstændigheder, altså når ikke vandet er frosset til, kan lade sig gøre at vade der ud, på nogle bestemte tidspunkter af døgnet. Om det er muligt nu, at gå over isen ved jeg ikke. Det er første gang jeg går turen her, men det bliver ikke sidste. Næste gang håber jeg, at jeg kan lokke Kim og Haldur med.


4 kommentarer:

 1. Jeg har tit tænkt på at gå ud til den mølle, men har ikke vidst, hvilken vej, der førte derud! Nu skal det prøves.

  SvarSlet
 2. Hej Lone. Hvis man er i bil så skal man dreje af, ude på Gyldenstenvej. Men på gå ben er det at følge stien ud til Stegø. Der er fint. Måske vi render ind i hinanden derude en dag.

  SvarSlet
 3. Meget smukke former, du har fanget med kameraet....isen er dog fantastisk...og du har godt nok fundet en masse forskellige slags...dejlige billeder....også det af møllen...og sikken et fantastisk vejr, det har været idag......

  SvarSlet
 4. Og hvor er det utroligt smukt :-))

  SvarSlet