mandag den 14. februar 2011

Føj hvor det blæser.

Ja fandeme  om ikke det hele er ved at stryge af huse. Det blæser og er hundekoldt. Jeg måtte dog ud, brænde skulle hentes, ja det er heldigvis det sidste vi har, så er vi da ude over det problem. Selv om det er for tidligt på vinteren, at gå tør for brænde. Nå men det er sådan det er, og vi finder nok en løsning.
Bilen skulle også lige tømmes, efter weekendens kursus. Faktisk valgte jeg denne gang, at sætte ALT på plads efterhånden som jeg bar det ind. Det er ellers ikke altid at det sker. Som regel er det op med døren, ind med hele halløjet og så pres døren i. Ude af syne, ude af sind. Sådan gøres det.

Inden en aftenvagt, har jeg også lige nået at male vægpaneler i Kim' herreværelse. Nu skal det være færdigt. Jeg er ikke til alt for langvarige projekter. Hellere kører på 12-15 timer ad gangen, lydbog på maskinen og så kan man vælte omkuld bagefter.
Vi har lige et par stuer som trænger til en overhaling også. Det største job her,er de malede gulve. De kræver jo at vi bor i skurvognen, et par dage.

Jeg har igen problemer med at lægge fotos ind her på siden. Ny kortlæser må igen indkøbes.

6 kommentarer:

 1. Surt...ja, der er skisme vind derudefra!

  SvarSlet
 2. Sidder bag duggede ruder og forventer at hele Nordfyn snart blæser af h....til. Kan det da blive ved?
  Var selv ude i går, og save diverse restmøbler og borde op til brænde, NÆGTER at indkøbe nyt (ok har snydt med en enkelt pakke eller 7 af de der bioklodser), for vinteren skal ikke vinde.

  SvarSlet
 3. Ja det blæser jo en hel pelikan...Blæst er det eneste der kan ødelægge min nattesøvn! Os de bor i gamle huse med tagsten der er undersstrøget på gammeldags maner er altid lidt bekymrede i stær blæst...Hvis vinden først får fat i en enklet tagsten, går det galt...Jamen hvad er det med dig og de kortlæsere?

  SvarSlet
 4. Jo de damer, naturen kan vi bare ikke sådan bestemme over. Måske meget godt, kan i se hvilket rive gilde der kunne blive. Kortlæser, Kirsten, jo jeg bruger de store Compakt kort. Der sidder nogle små tænder i læseren, de knækker simpelthen af efter en tids brug.

  SvarSlet
 5. Og det bliver tilsyneladende ved, så jeg bliver bare indendøre og putter mig i dag....

  SvarSlet
 6. ja jeg synes også blæsten og den medfølgende kulde er nok...det er længe siden jeg har syntes det var så koldt at gå ud med hunden....ja det med gulvene...vil vel være bedst i varmere vejr, vil jeg tro...det må være koldt i en skurvogn lige i øjeblikket....så jeg ber lige for snarligt varmere vejr...og tænker på at der er blevet lovet snevejr..... brrr!

  SvarSlet