onsdag den 16. februar 2011

Tja, vi har vel vænnet os til det...

selv om det var lidt overraskende at komme ud her til morgen, og se at det hele var hvidt igen. Det er nu stadigvæk kønnere en  det våde grå vejr. Bortset fra at jeg havde sat snuden op efter forår. Men det kommer, det kommer. Tro mig dette har været tilstanden tidligere og vi kommer op tiloverfladen hver gang og naturen med. Det er jo ret fantastisk, altså det med naturen, der skal godt nok meget til, før den giver op. Så vi andre hænger vel også bare på. Vi kan vel ikke være andet bekendt, nu hvor de fleste af os trods alt, kan sidde lunt indendøre.
Jeg ser frem til en fridag i morgen. Den skal nydes, jeg trænger voldsomt til ikke at skulle noget, til en bestemt tid. Forhåbentlig skal jeg flette og arbejde med ler. Lidt maler arbejde kunne også komme på tale, men nu får jeg se, hvad jeg har lyst til.

Glædelig morgendag til jer.

5 kommentarer:

 1. hej Anne...kender jeg mig selv...så er det det samme hvert år i januar og februar...måske ikke ligefrem brok over vejret ( det kan måske lyde sådan)...men bare en usigelig trang til forår og i hvert fald en voldsom længsel efter tegn på forår, grønt græs og frodighed ( ikke brunt blæver og mudder og mos og våde grønne alger på træværk)...nej sol og spirende grønt...og jeg ved det jo godt...særligt en lang januar kan virkelig være ulidelig....er vi først henne i februar, så siger jeg bare til mig selv...så er der jo ikke lang tid til 1. marts...
  og rigtig god fridag på fredag...fridage er altid så dejlige og det kan virkelig ind imnellem være så tiltrængt med dem....

  SvarSlet
 2. Ja, heldigvis har du ret...foråret kommer, vi ved det jo godt, men jeg havde altså også sat snuden op efter lidt mildhed i vejret. Ikke for at brokke, for det hjælper aligevel ikke noget... Men når det nu, er sådan det er, så er sneen alligevel kønnere at se på end regn og gråvejr..luften er også rarere at indånde når vejret er klart! God torsdag til dig!

  SvarSlet
 3. Selvfølgeligt har du ret og egentlig er det lidt morsomt med alt det brok over vejret. Det er tæt på det eneste vi alligevel ikke kan gøre noget som helst ved, andet end at pakke os godt ind og få det bedste ud af det.
  Ha en rigtig dejlig fridag :-))

  SvarSlet
 4. Ja i er jo kloge koner. Også i har gennemskuet at vejret tales der meget om, men ingen gør noget ved det. Heldigvis er det uden for vores rækkevidde. Kan i se, hvilken ballade der ville blive, hvis vi her alle skulle bestemme.
  God dag til jer.

  SvarSlet
 5. h ha ! ja det ville godt skabe vildt postyr...kommer til at tænke på, hvis man er mange om i fælleskab at skulle vælge farve på rum...det er heller ikke nemt.... :O)

  SvarSlet