søndag den 6. marts 2011

Der er lys forude.
Sneen er så godt som væk , det er ganske lidt der ligger der, hvor der er mest skygge.  Der åbenbarer sig en græsplæne, som vil være en kæmpe udfordring for enhver golfspiller. Jeg har faktisk tænkt på at jeg måske kunne udleje plænen, hvis den kan kaldes sådan, til golfspillere. Der er rig mulighed for at skyde golfkuglen ud over vandgrav, muldvarpen har lavet et bakkelandskab uden lige, og der er et utal af huller efter mus og mosegris. Så det er vel bare et spørgsmål om at tage sig lidt sammen, komme ud og bekæmpe terrænnet. Det bliver ikke let, men helt sikkert en udfordring, for den som tager chancen. Jeg tror faktisk at man skal være ret god, for at bekæmpe denne green, det er ikke for tøsedrenge/drengetøser.
Weekenden har budt på sol og let frost, kursister i værkstedet og gæster ved middagsbordet, lørdagaften. I dag sluttede vi af i Odense, altså Kim og jeg. Vi havde en middags- og biograftur aftale med gode venner. Desværre var der influenza, så vi spiste lækker simremad, drak lidt vin og endte med at være solidariske med den syge. Filmen blev droppet og vi drak kaffe med patienten på sofaen og snak, som kom vidt omkring. Vi satser på "Hævnen" torsdag aften. Så håber vi at alle, er ved godt helse.
Jeg glæder mig meget over at det er blevet synligt lysere både morgen og aften. Det er så dejligt at komme op, og se at lyset er på vej. 

1 kommentar:

  1. Også her er der glæde over lyset...god ide med golf på plænen, det kan vel også kaste lidt af sig...:-)

    SvarSlet