søndag den 17. april 2011

Svineheldig weekend.

Så er der igen gået en uge, siden jeg sidst har skrevet her på bloggen. Det er jo ikke det samme som, at der sker intet her, men nogle dage er bare ordløse, alt bliver bare derind, kasser er fyldt til bristepunktet, det er den altid, men ud kommer det ikke nødvendigvis. Noget er heller ikke værd at lukke ud, det er absolut bedst at holde for sig selv. Sådan dage findes og  det er helt ok.

Weekenden har været rigtig dejlig, jeg har haft fri fra både handikappede og flette kursister. Det trænger jeg til nu og da. Det har givet tid til ar rode i haven og ikke mindst tid til at flette. Jeg har haft besøg af en sød kollega, som gerne vil lavesnoede træer og høste pil til hegn, til hendes ny erhvervede kolonihave. Det gave en rigtig dejlig søndag, med lækker frokost og ikke mindst rødvin, i solen på terrassen. Vi fik vendt dette og hint, børn, familie relationer, forventninger og mangel på samme. Det er dejligt, så vidt man kan komme omkring, på sådan en dag.
 Kim er i Tyskland hvor han sidder hele natten , i en sovepose, og lytter til puslelyde i underskoven. Det er fuldmåne og perfekt vejr til Vild svinejagt. Denne gang har det givet  "gris for bøsseløbet" så i morgen når han , altså Kim, arriverer, har han et fryseklart vildsvin i pæne plastikposer med hjem. Det er en af de måder jeg gider at spise svin på. De almindelig slavesvin, vi kan købe gider jeg ikke at sætte mit efterhånden, godt brugte gebis i.
Lige nu vil jeg smække samme gebis om tandbørsten og finde vandsengen.

3 kommentarer:

 1. Håber du fik sovet rigtig godt ☺.
  Vildsvin, det har jeg aldrig smagt, men jeg kan godt forestille mig, at et dyr der har fået lov til at leve livet i guds fri natur, smager en del bedre end et industrisvin.
  En god og solrig mandag til dig.

  SvarSlet
 2. Vildsvin i fryseren, det lyder skønt! Jeg har smagt vildsvin et par gange og holder med dig i, at det smager rigtigt godt. Modsat dig kan jeg dog også rigtigt godt lide slavesvin.
  Lene

  SvarSlet
 3. Jeg har kun smagt vildssvin en enkelt gang og det var ganske fint... Jeg gider som du heller ikke sætte tænderne i svinebasser af tamgrisracen...i øvrigt synes jeg det lugter af tis når man steger svinekød...Jeg tror jeg har det lidt lige som du med det blogskriveri for tiden...det bliver ikke til så meget og det er som du også skriver ok!

  SvarSlet