fredag den 27. maj 2011

Flittigfinger.

Endnu en herlig dag forude. Solen er oppe, det har den nu nok været en rum tid, men jeg har benyttet mig af at det er fri weekend. Så kl. er nu 7.04. Det er tid at komme i gang i værkstedet. De sidste 14 dage, har jeg været utrolig flittig. Der skal flettes kurve til marked i Tyskland, som afholdes i pinsen. Jeg ved ikke helt, om det er et sted med meget salg, vi får se. Jeg er til gengæld helt sikker på, at det kan blive en hyggelig weekend, med Lederhosen,Gemyse og rode rosen.
I juli er der Kunsthåndværker marked i Risør, i Norge. Det sted kender jeg, jeg har i de sidste par år ikke deltaget, men tidligere var jeg der nok 7-8 år i træk. Det er et smukt marked og jeg har tidligere solgt rigtig godt der oppe.
Men dette kræver jo at der er kurve på hylderne, så det er kun et spørgsmål, for mig, om overhovedet at have lyst til at flette. Det har jeg haft de sidste par uger, Heldigvis, ellers er det udelukkende et pres at gå og tænke på alt det der skal flettes, men som af en eller anden grund ikke laver sig selv.
 Min højre hånd, overbelastede jeg i November, via selv samme fletteri. I min panik over om jeg nu fik solgt nogle kurve til julemarkedet på Filosofgangen i Odense, ja så gav jeg mig i kast med at lave det jeg kalder "småtingipil" Altså f.eks. flettede jeg nogle foderkræmmerhuse i rangleteknik, af nogle ret tykke pil. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg har siden haft problemer med højre hånd og håndled. Kiropraktoren har rykket lidt på plads, jeg arbejder med støttebind på, og det er rigtig godt. jeg har vænnet mig til at arbejde med hånden sådan lidt fikseret. Det er absolut at anbefale.
Men først lige morgente og så er der ud over fletteriet, havearbejde hos Kims far i Middelfart og i aften en 40 år fødselsdag.

God weekend til jer som læser med.

5 kommentarer:

 1. Jeg kan forestille mig, at det må være hårdt for hænderne med det kraftige pil. Men ellers må det være en dejlig beskæftigelse - en dag vil jeg prøve! God weekend til dig også... :-)

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå hvis fletteriet er hårdt ved hænderne...Pas på dig selv og også god weekend til dig

  SvarSlet
 3. Energien kommer bare rullende, med sådan et fantastisk morgenvejr. God arbejdslyst :)


  Hilsen

  Karsten
  http://københavnskerestauranter.dk/

  SvarSlet
 4. Jeg håber, at hænderne klarer det hårde job, som jeg godt kan forestille mig, at det må være.
  Sikken en fantastisk stol du fik produceret, den er utrolig smuk.

  SvarSlet
 5. Hej Anne !

  ja de gange hvor jeg har flettet ting til haven har jeg virkelig været træt...selvfølgelig også fordi pilene skulle klippes af fra et træ først...men hold da op hvor jeg blev træt og mærkede hvor hårdt arbejde det er....
  Men når man har deadline forude og lysten til at lave noget er der...så får den sikkert en tand mere..og ofte mærker man vel smerterne bagefter, kunne jeg forestille mig...
  Så god arbedslyst med et "take care" in mente....
  og held og lykke med Tysklands markedet...

  SvarSlet