fredag den 6. maj 2011

Orø, med trækfærgen.

Endnu en dag er gået, og jeg har haft en af de rigtig gode, af slagsen. Jeg ankom til Orø her til formiddag, ved ca. 10 tiden. Der havde lige været en lille omvej, da jeg ikke havde sat mig rigtig ind i, hvor det egentlig var at trækfærgen, her over til afgik fra. Jeg vidste at det var Hammer Bakke, men troede at det lå, sådan lige for enden af Holbæk Havn. Det var så ikke helt tilfældet. Jeg nåede det til tiden og ankom til det dejligste sted, hvor Lilian og Finn bor. Der var stillet borde op på gårdspladsen, og vi startede med formiddagskaffe, skyfri himmel og forventningsfulde kursister. Jeg har kendt Lilian og Finn igennem nogle år, hvor de har været trofaste kursister på Brenderup Højskoles sommerkurser. Annie og Palle mødte jeg sidste år på Samsø Højskole. Så altså tonen var hurtigt lagt, og da resten af holdet kender hinanden her fra øen, ja så har vi haft en både sjov, smuk og lærerig dag. Trakteret på dejligste vis er jeg også blevet, så jeg kan ikke forlange mere.


Jeg har lige taget en lille aftentur rundt på øen. Der var den fineste solnedgang, smukt blæretang  og nede ved trækfærge havnen ligger dette flotte "bådhus" det kan vel ikke hedde andet. Jeg skal lige finde ud af, hvad det bruges til, men det er meget sjovt. Jeg har jo en svaghed for små huse, så et sådant kunne jeg godt bruge.

3 kommentarer:

 1. Det der bådhus kunne jeg også godt bruge...det ser så fedt ud!

  SvarSlet
 2. hej Anne !

  hvor ser der dejligt ud...og dit billede af tangen er så smukt...det ligner jo nærmest fugleæg.....og bådhuset er sjovt og kreativt lavet...

  venlige tanker fra

  Anita

  SvarSlet
 3. Super stemningsfulde billeder :)

  Forårshilsen

  Gustav
  sushi i København
  http://sushiikøbenhavn.dk/

  SvarSlet