fredag den 13. maj 2011

Weekend med stolebyggeri.

Her hos Anne Mette i Hjerm, skal jeg tilbringe weekenden, med at lave en pilestol. Det har været et ønske i flere år, men de kurser Anne Mette har afholdt, har ofte ligget samtidig med at jeg selv har skulle undervise. Endelig har jeg muligheden og jeg glæder mig meget til at skulle lave en stol. Jeg har en masse stor pil, så jeg håber på, at få lavet et par stykker her hjemme senere.
Jeg vil under vejs underholde med, hvordan min stol skrider frem, hvis jeg får tid. Lige nu er det sengetid, da jeg skal kører her fra ved 6 tiden i morgen tidlig.

God weekend der ude

4 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte, de stole...jeg glæder mig itl at følge dit arbejde...måske jeg skulle sende Eddie af sted? Jeg kunne nemlig godt bruge en stol i haven :D

  SvarSlet
 2. Vi ser frem til at høre om dit stolekursus, håber du får en rigtig hyggelig weekend, jeg har også en plan om at jeg engang skal på stolekursus, så jeg kan lave min egen stol.

  SvarSlet
 3. Hvor sjovt; jeg glæder mig til at se det færdige projekt. Jeg har lige skrevet en artikel om pileflet og pilefletkurser til mit magasin, og jeg fik sådan lyst til at prøve selv... ;-)

  SvarSlet
 4. Anne Send endelig Eddie afsted. Han vil sikkert syntes det er sjovt. Anne Mette er bare så dygtig .
  Willow: Du skal prøve at lave stol, det er rigtig fedt, især hvis man er til de store tykke pil.
  'Mia: Jeg glæder mig til det næste blad. Er spændt på, hvad du vil skrive om pil, og kurser. Det er jo noget af en blandet landhandet, dette område.

  SvarSlet