lørdag den 2. juli 2011

En rose til Eva.
 Inden så længe vil jeg nette mig og lave et stort fad Aubergin/tomat/citron salat. Anrette dette på et stort hvidt fad og drage mod Jylland. Min kære veninde Eva er lige fyldt 60 år. Hun skal fejres i aften og det bliver helt sikker flot, festligt og rigtig fornøjeligt. Jeg skal møde gode venner og bekendte, som jeg ikke har set meget længe. Det bliver en meget bred forsamling, det er jeg ikke i tvivl om. Eva favner meget bredt, over den ganske verden og jeg ved at der kommer mennesker fra nær og fjern. Desværre er Kim blevet syg og kan ikke tage med. Dette betyder, at det med at overnatte på Vissinggaard, i telt, er droppet. Jeg kører hjem i nat en gang.
Det er ikke det bedste vejr her på Nordfyn, men jeg har før oplevet, at vi på vej til Vissinggaard, kørte i silende regn. Hele vejen til Vorevadsbro. Derefter var der et stort hul i skylaget, lige over gården og parken. Der blev der så afholdt 50 års fødselsdag i haven, den ganske dag uden så meget som en lille dråbe regn. Jeg håber at det, er det sammme jeg kører imod i dag.

God lørdag til jer alle.

3 kommentarer:

 1. Også god lørdag til dig, og hav en god tur til det jyske...skøn rose du viser her!

  SvarSlet
 2. Jeg håber, at du klarede Jyllandsturen i stiv arm, selv om du måtte alene afsted. Det er nu heller ikke det værste sted at komme ☺.

  Jeg var så spændt på, om Mieke havde fået kontakt til dig. Ud af et af dine indlæg kan jeg se, at I fandt hinanden. Jeg bad hende om at hilse dig, hvis I mødtes.

  Den rose, den har da den mest fantastiske farve, hold da op hvor er den smuk.

  SvarSlet
 3. Jo tak de damer, turen gik godt. Jeg er så vant til at kører alene. Ja Mieke kom på besøg her og overnattede til den følgende dag. Rosen er meget smuk og dufter fint. Det er en Golden Celebration.

  SvarSlet