fredag den 15. juli 2011

Jeg har bare mødt MANDEN.

Ja i tror at det er løgn. Jeg har simpelthen bare mødt MANDEN. Han bor i Hestmyr, er mekaniker og en af den slags som man aldrig ville støde på i Danmark.
Jeg henvendte mig på hans mekaniker værksted, for at købe det famøse olie påfyldningslåg. Han rendte fra den ene ende til den anden af området, der var nogle gamle biler, som evt. kunne undværer låget. De passede bare ikke.
Så var der den mulighed at han kunne bestille et hos Berlingoforhandleren. Men det ville jo tage 2-4 dage, inden det kom hjem.
Så var det, at han foreslog, at jeg da bare fik låget fra hans egen bil. Den som bruges på værkstedet, når han skal hente reservedele og ud til folk som har brug for hjælp.
Jeg sagde ja tak og han bestilte så et nyt til sig selv, og så var det problem løst.
Se det syntes jeg var enormt flot. Jeg er ikke sikker på at jeg havde mødt noget lignende så mange andre steder.
Så nu kan jeg kører uden at låget letter.

4 kommentarer:

 1. Altså, manden som i "MANDEN"!?

  SvarSlet
 2. Som man tager det. MANDEN ham har jeg jo hjemme på bolmerodvej. Men ham har mekanikeren, han var da bare så helt fantastisk hjælpsom. Vi snakker om et værksted langt ude på landet, med sådan en service. Det ses ikke ofte.

  SvarSlet
 3. det er smukt....super hjælpsomhed og den er godt nok sjælden....og det er da lige til at blive rigtig glad af...hatten af for ham...og som repræsentant for mandekønnet så gør han sit køn ære...heldigvis er hjælpsomhed og situationsfornemmelse jo også noget som begge køn har del i...som med så meget andet....og en af grundene til at mænd er nogle dejlige væsener....og vi har heldigvis meget tilfælles ....men mekanikeren her udmærker sig alligevel som en virkelig gutterman...med en dejlig situationsfornemmelse...:O)

  venligst Anita

  SvarSlet
 4. Ham BerlingoManden der skulle da godt nok have haft et smækkys lige på munden...det er alt for sjælden t man oplever ægte hjælpsomhed...Hurra for MANDEN!
  Så nu er du vel nærest glad i låget??

  SvarSlet