tirsdag den 12. juli 2011

Hummer nu med trailer.


En af mine absolutte aversioner er Hummere. Altså dem som kører rundt på vejene  De er simpelthen for meget, ikke mindst når de kører rundt inde i byerne. Her stod der et eksemplar i Risør, dog med trailer hægtet på Jydekrogen og haveaffald. Se så er det jo lige før den kan få sin berettigelse, haveaffald, på trailer... Se det er sager.
Berlingoen har nu klaret turen her op, sådan uden de store problemer. Lidt røg under motorhjelmen, da jeg kom  ombord på færgen. Det skyldes at jeg her glemt, at skrue låget på olietingen, da jeg fyldte på i går.
Jeg fortsatte til Risør uden låg og sådan bliver det måske bare frem over. Er der nogle bud på om det går an, eller hvad.

5 kommentarer:

 1. Når man har råd til sådan et dyr, skulle man tro, at der også var råd til en vognmand.....:-)

  SvarSlet
 2. Yes, lige præcis Lavendel. Men med de brændstof priser, så kan det jo være at den mest bruges til en lille tur på genbrugspladsen.

  SvarSlet
 3. Omvendt bruger den nok ikke så meget olie :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har det som du en sær aversion mod Hummere...synes de er sådan lidt snob-agtige...Det der med låget til olien, det har jeg også prøvet! Det vil sige jeg havde ikke fået det skruet ordentligt på og pludselig røg det ganske forfærdeligt og det lugtede fælt, så jeg standsede kareten og gik ud og åbnede motrorhjelmen og så skal jeg love for at låget røg af...jeg var lige ved at få det i sylten fordi jeg havde travlt med at kigge ned i motorrummet(som om jeg havde forstand på det)...efterfølgende er jeg blevet drillet en del med det... Jeg tror det går an med Berlingoen med eller uden låg skruet på... Det er dog nok mest økonomisk med låget skruet på!

  SvarSlet
 5. Vi ser af og til en Hummer på vejene, både her og i Belgien. Jeg må indrømme, at jeg synes det er et underligt akavet skrummel og jeg har ikke helt øje for, hvorfor den er så hammerdyr. Men det er nok fordi jeg overhovedet ikke har forstand på den slags ☺.
  Håber du klarer den uden låg.

  SvarSlet