mandag den 11. juli 2011

Omrejsende gøgler.Så er det lige før jeg er på landevejene igen. Den gamle grønne Berlingo, er pakket til , næsten loftet, med kurve. Retningen denne gang er nord på. Nærmere bestemt Risør i Norge. Jeg føler mig tit som en omrejsende gøgler, eller måske sigøjner, når jeg sådan skal på landevejene igen. Havde jeg stadigvæk set ud som for 20 år siden, så havde jeg i disse tider, nok blevet taget for at være sigøjner. Håret var dengang meget mørkt, krøllet og øjnene er brune. Nok i sig selv et faresignal. Der skulle ikke være nogen farer i dag, korthåret og absolut meget gråhåret.
 Egentlig kan jeg rigtig godt lide at pakke mig sammen, indrette mig til et vis antal timers liv i bilen og så af sted.
 Der er lydbog til turen og te vil jeg lave i morgentidlig, lige inden jeg kører her fra. Det bliver lidt tidligt, afgang kl. 06, men det er ok, jeg kan godt lide morgener. Måske er jeg heldig at nå et lille stykke op i Jylland, inden der bliver alt for meget trafik på motorvejen.
Det længste stræk er her fra Nordfyn og så op til Hirtshals. På norges siden, er der kun ca. 1- 11/2  times kørsel.
Kim og Haldur holder skansen her hjemme. Egentlig skulle Kim have været med, men han havde lige glemt, at man på denne årstid, ikke lige kommer forbi hundepensionen med en hund til pasning.
Det er et par år siden, jeg sidst har været med på Villvins  markedet i Risør, så jeg glæder mig til gensyn med en masse mennesker som er kommet der igennem mange år.
Måske får jeg tid til at rapporterer der fra, måske.

2 kommentarer:

  1. rigtig god tur til Norge og forhåbentlig rigtig godt vejr...

    venligst Anita

    SvarSlet
  2. Jeg var for sent på den, til at ønske dig en god tur. Til gengæld håber jeg, at det bliver et godt marked med masser af salg og hyggelige stunder.

    SvarSlet