onsdag den 17. august 2011

Lorte bil.

Ja det er ikke så pænt, at tale sådan om den gode gamle grønne Berlingo. Men jeg må indrømme at jeg er meget træt af den. Lige nu står den i Tyskland, hvor Kim har været på jagt, og på hjemvej måtte erkende at den nok er stået godt og grundigt af.
Heldigvis har vi vejhjælpaftale på den, så det er omkostningsfrit at få den transporteret over til vores mekaniker. Jeg er lidt spændt på om det bliver det endelige dødsstød, når først han får kigget under hjelmen. Desværre tror jeg det. Den er født i 1999 og har kørt 350.000 km. det ganske land tyndt, med fuld læs af pil og kurve, værktøj og så meget andet. Den er blevet voldbrugt, også i den grad. Så hvis den står helt af nu, kan jeg godt forstå det.
Økonomien kan bare ikke lide det, det betyder nyt køretøj. Det må nok blive en lille en, som er økonomisk og miljø venlig, for ikke at tale om billig vægt - og forsikringsafgift. Størrelsen må selvfølgelig være så vi ikke føler os alt for klemt, Berlingoen har jo en dejlig højde, så det kan blive en prøvelse at finde noget som er mindre, men med plads til ben og højde.
Nå men vi får se, måske de højere magter holder hånden over os og den grønne, bare et par år endnu. Flere udgifter betyder jo som regel mere arbejde. Det er ikke lige det vi her i huset sukker efter.

2 kommentarer:

  1. Tip: Prøv at finde en brugt Toyota Yaris Verso fra før 2005, den kubeformede model ;o)

    SvarSlet
  2. Jeg krydser fingre for Berlingoen. Nej, flere udgifter, det er vi jo aldrig på udkig efter. Tak for skønne billeder fra det franske.

    SvarSlet