mandag den 5. september 2011

Den lille ny er kommet.
Ja så er den lille nye kommet. Vi håber rigtig meget, at vi bliver glade for den. Den er jo lille og den har en anden lyd end den gamle grønne, men den skal lige have lov til at blive kørt til, så tror jeg at vi bliver tilfredse med valget. Den har på nuværende kørt 47 km, hvilket jo ikke er så meget, når jeg tænker på Berlingoen, som har kørt 360.000 km. Men jeg skal nok komme efter det, her om skal der ikke herske tvivl. Den vil nok aldrig komme til at kører lige så langt på årsbasis som den gamle, da den ikke skal være køre-til-pileundervisnings-bil. Dertil er den for lille. Her kommer Landroveren til at holde for. 

6 kommentarer:

 1. Hvor den lille ny dog sød. Håber at I får lige så megen glæde af den, som Berlingoen. Wow, får du lov til at køre Landroveren? Eller vil du få chauffør på, når du fremover skal køre til undervisning?
  Lene

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Til lykke med den. Jeg havde engang en lille Micra, og den var jeg superglad for. Med tiden voksede størrelsen dog, så jeg endte med en Landrover, men små biler er nok så praktiske. ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin, tillykke med den. Jeg håber, at den må tjene dig godt gennem mange år.

  SvarSlet
 4. Tak, Tak de damer. Jo Lene jeg kører Land Rover. Det er nødvendigt, at kunne bruge dem begge to. Den tidligere LR, var så slidt i gerakassen, så den var en pestilens at kører i. Den "nye" LR er rigtig godt kørende, så den skal nok transporterer mig og pilen rundt i landet.

  SvarSlet