onsdag den 23. november 2011

Ablation.... flimmer i forkammeret.

Flimmer i forkammeret, ja jeg kan næsten se for mig at i tænker, ja det har hun sgu da altid haft. Der i er der adskillige som vil være enige. Jeg ved såmænd ikke, om det er sjovere at have flimmer i det øverste kammer, end det er at have flimmer i hjerteforkammeret. Jo, jeg tror at jeg foretrækker at det er hjertekammeret det er galt med, om end det er en temmelig vital del, af det at være i live. At have for meget "flimmer i kasketten " det er alt for besværligt og hårdet. Jeg tror ganske enkelt ikke, at jeg egner mig til at flimrer i den afdeling.
Jeg er nok for egenrådig til at finde mig i, at der er "en anden " som blander sig, jeg ville helt sikkert ikke være let at være sammen med. Så i og for sig er jeg heldig. Ikke at nogle af delene er selv valgte, over hovedet ikke.

Efter pacemaker tjek, den anden dag, måtte jeg sande at jeg er henvist til Ablation. Jeg har tidligere håbet at dette ikke blev nødvendigt, at jeg kunne leve med medicinen som regulator, men det går ikke længere. Jeg håber at jeg bliver mindre træt, mindre stakåndet og ikke er så små svimmel. Det er faktisk ret irriterende.
Nu er der så bare ventetid, den er jeg ikke så glad for. Jeg er nok meget skruet sådan sammen, at når beslutningen er taget, så er det NU vi gør noget ved det. Meget langstrakte projekter er jeg ikke så glad for.

Men lige nu så tømmes der spisekammer, det er et lidt fugtigt rum, hvilket ikke er så godt til et spisekammer. Kim ser på det og kan måske komme med en "håndværker" løsning på problemet. Undvære det lille rum, vil  vi ikke.
Senere flimrer jeg på arbejd, en aftenvagt venter forude.

2 kommentarer:

  1. Håber du får styr på flimmeret inden for overskuelig tid...spisekammeret ville jeg også nødig undvære...vores er desværre også nemt til at trække fugt, men vi har lavet et par aftrækskanaler der har afhjulpet det værste... god aften til dig!

    SvarSlet
  2. Jeg kender flere, som har været igennem en ablation, og det har i hvert tilfælde gjort underværker. Håber ikke, at du skal vente alt for længe.
    Lene

    SvarSlet