søndag den 26. februar 2012

Verden indtages.

Siden mit sidste indlæg, ser der unægtelig noget anderledes ud, ude. Dagen byder på høj klar himmel, sol og let rimfrost lige fra morgenstunden. Hvis man kan kalde det morgenstunden kl.8.
Jeg havde registreret, at hanen sådan set bare sad og ventede på at jeg skulle komme og lukke ham og Juliana ud. Men med en møde tid kl. 14, så kunne jeg tillade mig at sove rigtig længe i dag, sådan blev det.

Natafrystning, så skæg og halsfjer luftes.


Næste skridt overvejes, ganske kort


 Der gales, højt og rent.


 Derefter lidt undren, hvad var nu det.

Driva-dan og Juliana er flytte. De startede ud i mit drivhus, men da de meget hurtigt fik følgeskab af rotter, måtte de flyttes. De er rykket ganske få meter, ind i min Potteskurvogn. Ikke at det er et toilet, slet ikke. Så fine forhold gives ikke her. Nej, jeg har urtepotter og haveredskaber i skurvognen, så der kan de to fjerprydede bo indtil jeg finder ud af hvor jeg gerne vil have dem til at gå. Vi har planer om en større udtynding omkring haven. Vi er simpelthen groet inde i pil. Det må fjernes, så der bliver større udsyn fra hus og terrasse. Græs i jorden og så kan vi se, hvad der måske ellers skal ske. Men jeg vil gerne kunne se hønsene, inde fra huset.
Rydningen er en større omgang, da pilen har stået der i de sidste 16 år. De har ikke været høstet de sidste 5 år, ikke jævnt, så der skal lige lidt lyst til at gå i gang. Der er massere af godt materiale til hegn, men det kniber med at nå det hele.  Flis til fyret, hvis vi havde et sådant, ville der også være.
Så har du brug for flis, så kom og læg det hele ned, jeg tror at der kan blive en stor bunke, også når det først er "tygget"
4 kommentarer:

 1. Hvor er de dejlige...jeg får altså hønseabstinenser...men rotteproblemet har vi også været igennem og de dyr elsker jeg altså ikke særligt...Forår er tid til at få planlagt alle de ting man synes skal gøres...også de ting der ikke blev gjort sidste år og sidste år igen...eller er det kun her den slags forekommer...Der er skisme ikke altid overskud til at få tingene i skub - og det sker jo ligesom ikke af sig selv! God søndag til dig...

  SvarSlet
 2. De er så flotte dine fjerkræ.
  Pilen ville jeg godt komme og rydde og tage med mig, hvis jeg altså boede lidt tættere på.

  SvarSlet
 3. Pilen , ja der er rigtig meget og det er stort. Der er så meget pil i dette land, at alle har noget i baghaven, så det er ikke ligefrem kø, der er her på vejen, for at høste det.

  SvarSlet
 4. For søren da Anne, hvor er de flotte dine nye husdyr. Meget majestætiske at se til. Jeg har aldrig prøvet at have høns, men jeg er en ide om, at det må være utrolig hyggeligt og så gør det jo bestemt ikke situationen ringere, at de også forsyner jer med æg.
  En god dag til dig deroppe nordpå.

  SvarSlet