onsdag den 6. juni 2012

Mytteri ....
Der er mytteri på matriklen. Det samme skete sidste år, men  dog kun med en enkelt dronning. Denne gang er der tre flotte klaser af bier, som har sat sig henholdsvis i et birketræ og i en havtorn. Der er rigtig mange bier og det ser fantastisk flot ud.
Det er ikke vores bistader, men der er sendt besked til biavleren, så han kan komme og få samling på sine flokke, der hvor de nu skal være.

Meget fascinerende syn, for ikke at tale om den summende lyd.

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det flot ud og den summende lyd er ikke til at tage fejl af...for et par år siden havde jeg også sådan en klase hængende i et af havens træer...Min biavler svoger kom og hentede dem da vi ikke lige kunne lokalisere hvor de hørte til...

    SvarSlet
  2. Jeg har før hørt om det; men aldrig set det. Det ser flot ud, og modsat hvad jeg først troede, så er der vist ingen fare for, at bierne skal gå til angreb.

    SvarSlet
  3. Bierne blev indfanget igår og sat tilbage i bistaderne. Nej Lene, jeg oplevede heller ikke, at der var fare ved at gå helt tæt på. Der var bare lidt sværmeri. Måske det sker fordi der er for mange bier i et bo.

    SvarSlet