mandag den 18. juni 2012

Sikker bopæl.Ja sådan er der jo så meget. Nogle går med livrem OG seler, andre bor i en styrthjelm. En gedehams har slået sig ned i Toke's  styrthjelm, som hænger i garagen. Jeg er nu ikke helt sikker på, at den får lov til at fortsætte med det. Men det er jo fascinerende at se, det fine arbejd den laver. Der er pulserende liv i en del af hullerne, så der er vel grobund for en hel familie, og de har en størrelse som vil noget. De kan absolut høres når de kommer flyvende.


3 kommentarer:

 1. Ja det var da som udgangspunkt en sikkert sted at bygge...men på den lange bane kan det jo godt være Toke ikke vil have et hvepesebo i styrthjelmen...men det er facinerende både boet men også materialet det er lavet af...Om sommeren kan vi se gedehamse sidde og raspe træ af carportens brædder, som de så flyver hen til boet med og bruger til at bygge med...

  SvarSlet
 2. Utroligt, hvor gedehamse kan finde på at bygge deres bolig. Meeeen, jeg er nu ikke så sikker på, at jeg ville synes om lige den placering ☺.

  SvarSlet
 3. Få bæsterne aflivet. De store gedehamse er ganske ubehagelige og for nogle mennesker farlige at blive stukket af.
  Hvis du en sen aften kan få en kraftig plastpose om hjelmen og proppe hele herligheden i fryseren en nats tid, har du ro for dem uden at skulle sprøjte.

  SvarSlet