fredag den 9. november 2012

1952 og 1977.

60

  Tja så nåede jeg så vidt. Slet ikke så tosset, hvis man tænker på alternativet. Dagen har været dejlig, og gaverne gavmilde. Vejret, tja det har været som det er på denne årstid, omskiftelig, nå ja indrømmet mest kedeligt. Nu er mine forbindelser til vejrguderne  nok heller ikke særlig helhjertede, så jeg kan nok ikke forvente andet. 

                                         35
Er alderen på den ældste af mine drenge. Forunderligt som tiden dog løber. Jeg syntes lige, at han har siddet med legoklodser og rendt rundt i udklædningstøj. Den aller fineste fødselsdagsgave jeg nogensinde har fået.4 kommentarer:

 1. Tillykke :o) 60 er meget livsvidom.!

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen. Dejligt når man er i live og har en skøn familie. Og børnebørn kræver jo under alle omstændigheder en vis alder :-) og så skal der jo bruges mange år på at flette pil....
  Kh. Hanne

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen...heldigvis er man aldrig ældre end man selv synes...Og tillykke med sønnen ligeså...som tiden da går, det er næsten ikke til at forstå!

  SvarSlet
 4. Jeg er igen bagud med at læse blogge. Et stort forsinket til lykke med dagen, hvor I begge sikkert er blevet fejret vel.

  SvarSlet