tirsdag den 27. november 2012

Udstillingen er hermed åben...

Desværre glemte jeg mine ny opladede batterier hos Rasmus og Bianca, da jeg skulle ind til ferniseringen på Basket4life udstillingen som  åbnede i fredags, i Rundetaarn. Det er altid lige i sådanne situationer sådan noget sker. Rasmus har taget billeder og dem får jeg ved lejlighed. Alligevel syntes jeg at i skal se noget af udstillingen. Anne Mette har lagt billeder her, prøv at kig indenfor i "taarnet"
Nu skal der landes efter lang tids koncentreret arbejde. Det bliver noget med vintersysler, og nogle bestillinger som skal være færdige her inden længe.
Hvis ikke du har mulighed for at besøge udstillingen i Rundetaarn, så tag et kig herover og lad mig hører hvad du tænker om de udstillede ting og rammeværkerne.
Hvert enkel af medlemmerne af gruppen, har alle laver rammer til alle rammeværkerne. Disse har haft hver sin titel, nogle har haft specifikt materiale og farve valg . Det var enormt spændende, da vi ankom i tirsdags i sidste uge, hvor alt blev pakket ud og rammerne skulle samles. Vi vidst jo ikke hvordan de andres rammer så ud.
Hver enkelt af os har ligeledes hver en "ø" med egne værker som har været helt frie i form, materiale o.s.v.


Foto er taget af Anne Mette Hjørnholm.

4 kommentarer:

 1. Synes det ser super godt ud. Hvor må det ha været SÅ FEDT at udstille der. Tak for invitationen. Ville gerne have været forbi. En dag lykkedes det vel :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det flot og spændende ud (:

  - Kit

  SvarSlet
 3. Enkel og elegant konst, den tycker jag om. Nu har jag vandrat genom din blogg ett helt år tillbaka, många fina och spännande inlägg som du bjuder på. Hoppas hälsan hållit sig genom året. Nu går vi en jul i möte igen, hoppas den inte blir allt för kall hos dig :)

  SvarSlet
 4. Hvor er I dygtige - sikke en kreativitet

  SvarSlet