fredag den 21. december 2012

Førebunken.Vi har et kæmpe stort muldvarpeskud ude i haven.  Jeg har en ide om at dette er et fælles mødested, for de muldvarpe som hygger sig med at lave jordbunker, i vores græsplæne. Jeg er ikke golfspiller, eller har forventninger om en græsplæne i engelsk have stil. Men det er virkelig på gyngende grund, når man færdes på plænen. Hvis ikke det giver efter af underminering, ja så er der knolde som stikker op jævnt fordelt.

Nu er min tanke så, at det måske kunne være smart at sætte muldvarpesaksen ned i førebunken. Men der må næsten være mere end en, til at lave så stor en bunke. Den har forøvrigt været der siden foråret, så vi kunne jo have gjort et eller andet tidligere. Men det lykke nu af og til Kim at få en muldvarpe i fælden, men der går kun få dage så er der aktivitet igen.

Er der nogle som har alternative måder at komme af med "kræene" på ?

3 kommentarer:

 1. Hold da op det er da også en stor bunke...har desværre ingen gode råd jeg lige kan ryste ud....

  SvarSlet
 2. Hvis man ønsker kræene bort, er en slange fra knallert/ motorsavsudstødning ned i gangsystemet effektivt.

  Kulilteforgiftning, f.eks. ved startet motor i lukket garage,er netop farligt, fordi man ikke registrerer noget før det er for sent.
  Så mon ikke metoden også er rimelig human?

  Men hvad pokker. Betyder det noget særligt, om der er et par muldvarpeskud hist og her?

  SvarSlet
 3. For første gang har vi også nogle kræ, som laver gange i græsplanen, og det lige omkring vores terrasse, øv! Tunnelerne ligger ret højt, ja nogle af dem lige i overfladen. Jeg mener, at det i vores tilfælde er mosegrise.

  SvarSlet