lørdag den 15. december 2012

Så er svinet snøret, klar til konejagt.. I morgen er der konejagt her. Dette indebærer at der ved middagstid, er 11 sultne mennesker at bespise. Det er det evindelige spørgsmål hvert år, hvad skal jeg lave til middag, hvad har jeg lyst til at lave, og så må det gerne være overkommeligt. I år bliver det så Porcetta, som jeg aldrig har lavet før. Jeg lod mig lokke af Sørøveren, som tidligere på ugen, tror jeg
nok, skrev om dette stramt snørede svin. Som han nævnte, var det absolut nødvendigt at være to til dette snøreri. Jeg holdt og Kim styrede snøringen. Nu håber jeg at det bliver godt, og får den sprøde svær. Sprød hud er absolut noget af det bedste man kan spise. Der kan faktisk ikke blive for meget, eller der er som regel ikke for meget.

Det der med konejagt har jeg tidligere fortalt om, men hvis der nu skulle være nye læsere, eller nogle som undre sig over, om jeg nu også kan være sikker på at når der er 11 som ankommer kl. 10  så også er 11 ved ca. 12 tiden, når nu det er konejagt. Jo det er der, det har der været hvert år.  Der er ikke nogle at de medværende koner som er jægere, så vi holder os inden døre. Enten i værkstedet, hvis der er nogle som har lyst til at flette et eller andet, eller også drikker vi blot kaffe/te og spiser juleboller, lader munden løbe og  hører nyt. Et strikketøj vil sikkert også forekomme.
Så det er tidligt op i morgen, så den snørede kan komme i ovnen i mange timer.

Glædelig 3 søndag i advent til jer alle.

1 kommentar: