torsdag den 13. december 2012

Jeg er en af de skyldige.Jeg har lige fornøjet mig med morgen te , brød og avisen, altså i dette tilfælde Politiken. Det er som så ofte før, en blandet landhandel at læse avis. Den er fuld af alt det, som sker i verden omkring mig, uden at jeg nødvendigvis har opdaget at det er der.
Sådan er verden jo så mangfoldig, hvilket er noget jeg sætter meget pris på. Vi kan jo ikke alle bo på landet, eller for den sags skyld i byen og leve i fuldstændig uvidenhed. Den er der verden, og den er større en Rostrup. Når jeg sådan lige lukker øjnene op.


Lad os bare lige se lidt mod Grønland, der er meget billigt til salg. Undergrunden der oppe er en kæmpe rigdom, de vader jo nærmest rundt på guld og andre ædle sager. Ikke sådan at forstå, at man bare lige kan samle de værdifulde sager op, det kræver dog lige lidt arbejde. Det vil udenlandske entreprenører nu tage sig af, i storskala. Det er jeg slet ikke i tvivl om, i STORSKALA. Alene ordet.
Som bekendt er der en he.....s masse kinesere i denne verden. De vil jo også gerne have mad hver dag. Derfor kan det nu lade sig gøre, at de rejser til Grønland og arbejder, for den nette sum af 30- 50 kr. i timen. Det er selvfølgelig efter, at der er betalt husleje og mad, for ikke at tale om rejsen, som de jo kommer til at skylde for, nu hvor de er rejst langt fanden i vold, for at få et job. Hvis ikke jeg tager meget fejl, så er det nok ikke helt ufarligt arbejde, der skal udføres.
 Det der med at der skal trækkes for kost, logi og rejse, den syntes jeg at jeg har hørt om før, i forbindelse med handlede kvinder. De skylder også altid en masse penge, som lige skal modregnes. Der er ikke noget med selv at kunne bestemme, hvor store udgifter man ønsker at have. Der er altid nogle som vil en det så godt.


foto fra Ekstrabladet.dk

Jeg har intet imod udenlandsk arbejdskraft. Uanset hvilken hovedbeklædning eller tro, kulør eller hvad de spiser, så skal det bare være på lige vilkår. Disse vilkår skal så være på det stedlige lands betingelser.  Der skal være skatte afregning, både fra de ansatte arbejder og ikke mindst fra Storskala entreprenørerne.

Det bringer mig så frem til at SKAT har ca.77,5 milliarder ude at hænge. I ikke betalt gæld fra borgere og virksomheder. Det kan der jo være mange gode forklaringer på. Altså at folk ikke kan betale deres gæld. En af grundene til, at det er svært for skat at indrive kronerne, er åbenbart at Et Fælles Inddrivelses system (EFI)  aldrig er kommet i gang.  Uden dette elektroniske system, kan det åbenbart ikke lade sig gøre at få gjort folk opmærksom på, at de skylder det offentlige en fandens masse penge, sådan sammenlagt. 77,5 milliarder er ret mange penge, set her fra Bolmerodvej.

Jeg må så også straks bekende, at jeg selv er en af skyldnerene til det offentlige. Jeg ved det og har ikke de sidste to gange hvor jeg blev gjort bekendt med dette  "skyldneri" betalt min gæld. Nu mest fordi jeg sjælden har kontanter på mig. Dette rådes der bod på i dag. Jeg tager på biblioteket og betaler de 20 kr. jeg skylder. Så er der da det mindre for SKAT og EFI at se til.   

1 kommentar:

  1. Huha, her åbner du for "a can of worms"
    At så godt som alt i vores vestlige verden nu er importeret fra Kina, fremstillet uden nogen som helst respekt for menneskerettigheder, forurening af luft, vand osv er svært nok at sluge. For nylig blev et stort mineselskab herovre købt af - ikke et kinesisk firma men - et firma ejet af den kinesiske stat!

    SvarSlet