torsdag den 21. marts 2013

At sætte bo.

http://shop.kinfolkmag.com/

Der er så mange måder at bo og leve på. Om end de fleste af os, stort set bor på meget identiske måder. Som nogle af jer sikkert har opdaget, så er jeg betaget af små huse. Det kan være skurvogne eller andre former for boliger. Jeg betages af det alternative, gerne skæve og meget enkle boformer. Vi har nu lige fået fritlagt et stykke jord, her lige foran huset. Jeg kan straks forestille mig en eller anden lille "bolig" Der er så mange fine muligheder, når jeg kigger her i netverdenen. De er selvfølgelig ikke alle små, men så er de sjove.

Desværre har jeg glemt adressen.

http://www.verborgenverblijf.nl/ontdekken.html

Der jo noget hyggeligt ved det at ligge i telt. Her er det dog en noget mere luksuriøs udgave, Men helt dejligt.


 Tilhørende mobilt udekøkken. Hvis jeg nogensinde skulle have et sådant, så måtte dette blive forbilledet.


Min egen lille rullerønne, ville passe perfekt til sådan et rullekøkken. Legehuset her er vore eget, ja faktisk mit. Det er lavet efter at børnene er blevet voksne og flyttet hjemme fra. Pladsen har bare altid været så oplagt. I 2005 hvor skrev bogen Pileflet i haver og uderum, for DR.DK forlaget  flettede jeg denne hule. Den holder sig godt da den er delvis beskyttet  mod sol og regn, af de store Mirabelletræer.Dette bådhus er helt vidunderligt. Det står på Orø. Nok tidligere brugt til fiskegrej..  http://www.mnn.com/your-home/remodeling-design/photos/18-of-the-worlds-most-stunning-treehouses/firesphere-house

 Søg på Treehouses, så vil du finde stort og småt i alle afskygninger.

Glædelig dag der ude i sneen.

5 kommentarer:

 1. Tak for dejlig underholdning, og ved du hvad, mon ikke vi allesammen stadig ÆLSKE at lege hule?

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 2. Tak for dit besøg på min blog.
  Jeg har lavet et nyt indlæg med inspiration fra dit her om at bygge bolig.
  Tror jeg fik bevæget mig lidt langt omkring, men det er så dejligt at blive inspireret af gode tanker og billeder.

  KH Karen Margrethe

  SvarSlet
 3. Pudsige småhuse. Specielt det første på bilen, er skønt.

  SvarSlet
 4. og så der der jo også MUSET...kan det mon stadig lejes?
  Eddie og jeg lejede det for snart mange år siden...tog vores børn med... uden de viste, hvad vi skulle..det var stort og der snakkes stadig om dengang vi overnattede i et træ :)

  SvarSlet
 5. Ja der er Muset, hos Eva. Jeg ved faktisk ikke om man kan leje det mere. Vissinggaard fungerer jo ikke på samme måde mere, som det gjorde for år tilbage. Jeg har ofte overnattet i Muset. Faktisk har jeg som regel, sovet enten i Muset eller i skurvognen ude i skoven, når jeg underviste der. Der var en anden ro, end i huset, hvor der jo var mange mennesker.

  SvarSlet