søndag den 14. april 2013

Æglægning.


Gåse parret fra sidste år, er tilbage i søen uden for stuevinduet. Det bliver spændende at se, om vi denne gang er heldige at se gæslingerne inde gåsen flytter dem. Sidste år så vi overhovedet ikke en gæsling.


Der har her til formiddag, været et skræppen ude lige der ude. Der er nemlig kommet gåsegæster. Det er gåsen og hendes mage ikke så glade for.


Da jeg ville fotograferer dem fik jeg selvfølgelig jaget gåsegæster og gasemage op. Gæs er til orientering meget sky fugle, og derfor svære at komme tæt på. Så det er ikke skarpe billeder jeg fik taget.

God søndag.

11 kommentarer:

 1. Hvor må det være dejligt at være så tæt på naturen, og muligheden for at følge med i de små dyrefamilier. Vi har bygget adskillige fuglehuse og det er altid spændende at se hvert forår, om de nu alle bliver beboet:-)

  SvarSlet
 2. Ja det er ren rigdom. Jeg har også en del ynglekasser,til havens fugle.

  SvarSlet
 3. Her er gæssene faktisk en plage. Derimod ville vi godt have et par ænder i vores lille dam; men det er endnu ikke lykkedes at få dem til at blive her.

  SvarSlet
 4. Det er faktisk også sådan, at en del af ænderne forlader os igen. Måske fordi der er for meget uro her, Kim og Haldur går jo tur på jorden, flere gange dagligt. Det kan jo også bare være pladsmangel.

  SvarSlet
 5. SIkke en skøn udsigt I har fra stuevinduet. Det er så sjovt når man kan følge de samme dyr flere år. Her er der hvert år et kæmpe firben der dukker op på en bestemt væg hos naboen. God weekend♥

  SvarSlet
 6. Fantastisk at kunne følge de sky fugle på så nært hold! Håber for jer at de bliver hængende efter de er klækket. Hvordan har krebsene tage den lange vinter?

  SvarSlet
 7. Nej gæster er nok ikke velkomne, når man er ved at lægge an til æg. Det kunne være sjovt at se gæslinger; de er da noget så kære. Hos os er det et andepar, der troligt kommer hvert år. :-)

  SvarSlet
 8. Søren sørøver: Krebsene har ikke vist sig endnu, det er for koldt. Vi håber at de har overlevet kulde og is. For et par år siden mistede vi noget nær alle krebs.

  SvarSlet
 9. Er der snart gæslinger? Gåsen, som vi har til at ruge ude i grusgraven, lader vente på sig.
  Er æggene måske ødelagt af frost i år?

  SvarSlet
 10. Farmer: Desværre er hun gået af reden igen. Vi er lidt i tvivl om hvor for. De holder til her kommer og går, lidt underlig adfærd.

  SvarSlet