onsdag den 29. maj 2013

De forbandede høns.


Juliana går stort set, med enden i vejret hele dagen. Jeg ved ikke helt, hvad det er hun er ude på. Det der med kyllinger, blev der ikke noget ud af. For andet år i træk, har hun ligget enormt stabilt og ruget. Til ingen verdens nytte. Til gengæld er hun enormt energisk, med at få gennem rodet mine højbede. Jeg har sået om en gang tidligere. Nu må det vel være nok med det pjat. Det der kommer, om noget er tilbage, ja det får jeg se.


  Driva-dan ligger og glor på madammen, alt imedens at hun roder, alle mulige steder. Han ville aldrig have haft modet til, at rode i højbedene hvis ikke Juliana havde ført an.
Han holder lidt afstand til skarnstregerne. Står sådan set bare og ser skide godt ud. Men tag ikke fejl, han er en kylling. Så er det sagt.


Jeg har lavet en indhegning omkring skurvognen, hvor de bor. Den holdt de sig inden for sidste år, men nej det passer ikke fruen, hun basker over og Driva-Dan følger troligt trop. Gad vide hvad han venter på, stående her lidt i skjul bag ildkurven ?
.

3 kommentarer:

 1. Ja det er ikke sådan når naturen går over optugtelsen, men suppegryden er vel ingen trussel.

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 2. Det der med suppegryden, det tror jeg Juliana er højt hævet over. Jeg håber jo stadigvæk at der kunne komme en gang kyllinger.

  SvarSlet
 3. Jo, han er rigtig flot, ham Driva-Dan. Er han mon for genert til det der med kyllinger?

  SvarSlet