torsdag den 30. maj 2013

Hvad der kommer ud af en svømmetur.På den obligatoriske aftentur med Haldur, skulle han en tur i søen. Når han først er der ude, er det meget svært  for mig, at få ham kaldt ind igen. Men vejret var smukt og der var intet der blev forsømt. Det gav tid til lidt foto rundt om søen.
      Vi sluttede af på gårdspladsen, hvor solen kastede skygger på de afbarkede pil.


7 kommentarer:

 1. Skønne billeder, endelig er der sommer i Danmark.
  Jeg skal ud og høste bark i næste uge, det er super når fletteveninder med 2 og 3 årrig pil inviterer til høst.
  Mvh. Hanne

  SvarSlet
 2. Det er nemlig lige tiden nu. God bark tur. Jeg har også haft kursister her den sidste tid, som har trukket bark af. Strimlerne eller rettere stykkerne, er i sig selv fascinerende. Så forskellige i overfladen, alt efter alder.
  God weekend

  SvarSlet
 3. Vores shæfer Duke elsker også vand, og det er umuligt at kalde ham tilbage, når han sætter kursen mod søen eller et vandhul.
  Her har jeg også trukket bark af idag, og skal fortsætte endnu nogle dage. Håber at den ikke sætter sig igen, før jeg bliver færdig.

  SvarSlet
 4. Hold pile fugtig og ude af solen, hvis det foregår over flere dage. Men ellers , hvis det er muligt, skær kun det du kan nå at afbarke.

  SvarSlet
 5. Jeg skar flere, end jeg kunne nå at afbarke igår, og har sat dem i en tønde med vand i skyggen. Jeg troede, at jeg kunnenå at afbarke dem alle, og desuden er jeg bange for, at barken pludseligt vil sætte sig, hvis vejret bliver meget varmt.

  SvarSlet
 6. Sikke nogle smukke fotos! :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet